Gescheurd condoom anale seks m2m contact

  • #1

    Ik heb een vraag mbt de overdracht van hiv virus. Onlangs had ik seks met een andere man. Hij heeft mij gepijpt en ik hem anaal geneukt. Pijpen was zonder condoom, neuken met. Tijdens het neuken en veranderen van positie merkte ik plots dat het condoom bovenaan helemaal gescheurd was. Heb dan onmiddellijk gestopt met neuken.
    Van nature ben ik niet iemand die veel voorvocht aanmaakt en heb dan ook niet klaargekomen in die persoon.

    Is er in deze omstandigheden een grote kans op hiv overdracht? Ik heb geen weet van de status van die persoon en of die al dan niet soas/hiv zou hebben.

    Kunnen jullie tips geven want ben er wel wat onderste boven van (doe het altijd altijd veilig en dan gebeurt zoiets...).

    Zou een dokter in deze omstandigheden pep voorschrijven of aanraden?

    Reageer
    #2

    Hoelang is het contact geleden?

    Reageer
    #3

    Donderdag

    Reageer
    #4

    Neem contact op met de huisartsenpost... Een PEP kuur zou kunnen maar die moet dan uiterlijk binnen 72 uur worden gestart... De huisarts zal dan samen met jou een risico analyse maken om te kijken of een PEP kuur noodzakelijk is.

    Reageer
Reageer op: Gescheurd condoom anale seks m2m contact


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief