Anaal gevingerd , kans op hiv of soa?

  • #1

    Hallo,
    Ik ben man en ben gevingerd door een andere man. Aangezien ik die dag een branderig gevoel had is hij niet echt diep mogen binnendringen en heb ik hem al snel laten stoppen. Toch maak ik me zorgen. Op een gegeven moment is hij klaargekomen (afgetrokken) en heeft hij dit sperma afgeveegd in papieren doek.
    Stel dit branderig gevoel, waren kleine wondjes. En stel dat hij zijn handen niet goed heeft afgeveegd (papier) en toch nog wat sperma aan zijn vinger zou hangen.
    We hebben daarna nog even gepraat. Hij leek me OK en moest me geen zorgen maken volgens hem.

    Is er kans op HIV?
    Is er kans op SOA?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat die kans nagenoeg nihil is.

    Reageer
    #3

    denk?
    nagenoeg?

    Reageer
    #4

    Ja, ik denk en nagenoeg.
    Ik ben er niet bij geweest en weet dus niet precies wat er wel of niet is gebeurd. Dus geen 100% zekerheid wat soa's betreft.

    Reageer
    #5

    ik heb na 1 week geen klachten. ik ga ervan uit dat hij zijn hand goed heeft afgeveegd.
    U zegt, geen 100% wat SOA' betreft. Wat voor HIV?

    Reageer
    #6

    De kans dat je zo HIV oploopt is vrijwel nihil. Als hij zijn hand goed heeft afgeveegd zelfs 100%
    Voor wat andere soa's betreft:
    Als hij herpes genitalis zou hebben of genitale wratten zou hebben gehad en zijn penis is in contact geweest met je anus of penis, of met zijn handen aan zijn penis en vervolgens aan jou penis of jouw gevingerd zou hebben, dan is er een kleine kans op besmetting. Dat komt omdat deze 2 soa's uiterst besmettelijk zijn. Zelfs bij gewoon huidcontact. Dat is de reden waarom ik daar iets terughoudender in ben.

    Reageer
    #7

    Ondertussen alle soa laten testen, en alles is ok. Dokter rade me wel aan om binnen 6 weken hiv te herhalen - ik ben dan 8.5 weken na contact-

    Reageer
    #8

    Als je bij 8 weken en nieuwe test kaart doen weet je het in ieder geval heel zeker. Maar zoals ik al schreef acht ik de kans nagenoeg nihil voor HIV Andere soa's zijn nu dan sowieso nihil.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Anaal gevingerd , kans op hiv of soa?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief