Help, heb ik hiv opgelopen?

  • #1

    Ik weet dat dit misschien iets raars is om hier te publiceren maar zit met een naar probleem...
    2 maanden geleden ging ik uit en dronk te veel, hierdoor geraakte ik men besef kwijt en kreeg drugs toegediend... Ik heb een black out van 10u en weet absoluut niet wat er met me gebeurd is na mijn laatste shotje tequila. Ik werd wakker in men eigen bed en kwam achteraf te weten dat een vriend me vond in een bolletje in het centrum. Nu weet ik niet of ik verkracht ben en heb ook geen onderzoek laten doen vlak na het incident omdat ik dacht dat ik onder vrienden was en ben gebleven maar blijkt dat ik de groep heb verlaten en even weg ben geweest met 3 jongens, niemand weet waarheen. Het is dus niet duidelijk of ik in de club ben gebleven of op straat ben geweest dus er is ook geen zekerheid van verkrachting of dergelijke. In het ergste geval is er wel iets gebeurd en ben ik verkracht, wat als een van de verkrachters besmet is met het hiv virus...? Wat moet ik nu doen?

    Reageer
    #2

    Bloedtest nemen voor de zekerheid??

    Reageer
    #3

    Eerst: Gezelligheid is goed, maar er is de grens. Dus zorg ervoor dat je volgende keer niet meer zoveel drinkt, wat je wel al duidelijk zal zijn.

    Tweede: Als je het niet zeker weet, laat de test doen. Een hiv test heeft zin na drie maand, maar ik ben geen expert vertel ik het hierbij. Dus een Huisarts of GGD belen is geen overbodige luux.

    Reageer
    #4

    Inderdaad, nu naar de huisarts en het hele verhaal aan hem vertellen. Hij kan je verder helpen.

    Reageer
    #5

    Dan moet ik nog een maand wachten...

    Reageer
Reageer op: Help, heb ik hiv opgelopen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief