Vele neurologische klachten

  • #1

    Hoi,

    Ik kamp sinds een half jaar met vele klachten die mijn leven behoorlijk hinderen. Ten eerste heb ik de hele dag door hoofdpijn, maar het lijkt wel alsof de pijn niet in mijn hoofd zit, maar errond. Het verspringt ook vaak, soms is het in het aangezicht, soms bij de slapen, dan weer het achterhoofd, dan weer bovenaan... Daarnaast zie ik ook wat men noemt visual snow. Ook heb ik heel veel nekklachten. Het vreemdste vind ik echter dat mijn lichaam altijd zo nerveus aanvoelt zonder reden... Hartkloppingen, altijd moeten bij ademen, bewegingsdrang, ... Ik ben er heel vermoeid door geworden en wordt vaak moe wakker na een nacht van 12 uur slaap.

    Verder vind ik van mijn eigen niet dat ik depressief of angstig ben, alhoewel ik me wel zorgen begin te maken over al deze symptomen.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hallo anoniempje,
    Ben je al bij de huisarts geweest met je klachten?
    Ben je man of vrouw en hoe oud? Het klinkt best wel ernsig.

    Reageer
    #3

    Ben een man van 23 en ben er al mee bij verschillende dokters geweest. Tot nu toe zonder resultaat. Denk erover na om opnieuw een scan van het hoofd aan te vragen.

    Reageer
    #4

    Ga voor een second opinion naar een academisch ziekenhuis.
    Sowieso eerst tijd weer voor de huisarts, bij welke ziekenhuizen/artsen ben je al allemaal geweest?

    Reageer
    #5
    Reageer
Reageer op: Vele neurologische klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief