Al jaren lang hoofdpijn

  • #1

    Hallo,

    Mijn vrouw heeft sinds kinds af aan al regelmatig hoofdpijn. Dit resulteerde vaak in uitjes dat mijn vrouw dus bij de EHBO lag. Nu 30 jaar later heeft ze het nog steeds. Om heel veel dingen krijgt ze hoofdpijn.
    een aantal voorbeelden: Lezen in de auto, slaapgebrek ivm korte nacht, stofzuigen, als ze ergens zenuwachtig voor is ect ect. Ze slikt nu de pil waar geen stopweek in zit. Dit is juist gedaan vanwege de vele hoofdpijn klachten. Ze heeft zelf het anti migraine medicijn sumatriptan aangevraagd en gekregen. Dat werkt ook wel vaak alleen moet ze dan liggen in een donkere kamer op bed. Voor alle losse hoofdpijn slikt ze paracetamol. Dat is dus bijna dagelijks. Ik heb al heel vaak gevraagd of ze niet naar de dokter moet maar dat wil ze niet. Buiten dit heeft ze ook een hele scheve houding. Haar schoenen slijten altijd heel schuin af. (geen idee of dat er iets mee te maken heeft)

    Reageer
    #2

    Heeft u ooit het idee gehad dat uw vrouw de hoofdpijn faket?

    Reageer
    #3

    Het kunnen inderdaad migraine klachten zijn, maar dan is het toch wel raadzaam om een verwijzjng te vragen voor de neuroloog. Afhankelijk van de resultaten van een onderzoek door de neuroloog kan dan worden gekeken wat de verdere stappen kunnen zijn.

    Reageer
Reageer op: Al jaren lang hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief