Veel klachten

  • #1

    De laatste maanden heb ik veel uiteenlopende klachten. Het zijn klachten zoals: hoofdpijn, misselijk, tintelingen, spiertrekkingen, duizelig en heel erg moe... er is vorige maand nog vrij breed bloed geprikt en vorig jaar april heb ik na een wegraking nog een CT-SCAN gehad van de hersenen ook deze was toen niet afwijkend.. ik ben zelf wel gevoelig voor stress en angst ( heb PTSS) maar ik weet niet in hoeverre psychische klachten lichamelijke klachten kunnen geven..? Ik word er zelf iig aardig moe van.. zijn er mensen die dit herkennen?

    Reageer
    #2

    Psychische klachten kunnen een hele boel fysieke klachten veroorzaken.
    Kijk hier maar eens welke klachten er allemaal kunnen optreden
    http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je snelle antwoord Tandor. Ik kan soms moeilijk bevatten dat je jezelf zo ziek kunt denken.. door deze ongeloof ga ik er snel vanuit dat het lichamelijk dus niet goed is.
    Maar moet je saturatie niet afwijkend zijn bij CHV? Ik werk op een IC en bekijk vaker mijn saturatie als ik me niet goed voel

    Reageer
    #4

    Dat hoeft niet perse.
    Alleen een bloedgas onderzoek zou daar duidelijkheid over kunnen geven.
    Het probleem zit niet per definitie in het zuurstofgehalte maar in het ongebonden koolzuurgas.

    Reageer
    #5

    Bedankt Tandor!
    Ik vraag me soms ook af of ik wel geschikt ben voor de IC.. niet qua werken want dat gaat uiteraard goed maar meer voor wat ik allemaal meemaak en zie..

    Reageer
    #6

    Dat zou heel goed kunnen. Niet iedereen kan tegen de druk van het werk op de IC.
    Als je niet goed kunt relativeren, kan het echt te zwaar zijn . Misschien goed om het met je leidingevende te bespreken.

    Reageer
    #7

    Het werken zelf en met het omgaan van de hoge werkdruk gaat me goed af.. het is idd wel zo dat ik veel mee naar huis neem. Heb dit inmiddels besproken met mijn teamleider en ga de komende weken uithelpen op de cardiologie. Eens kijken hoe dat bevalt.
    Bedankt voor je tip

    Reageer
    #8

    Goed gedaan
    Succes

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Veel klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief