Vaag

  • #1

    Hoi,

    Ik kamp met hele vreemde klachten misschien dat iemand dit herkent? Ik heb omg 2 weken geleden tijdens werken achter een laptop een soort stroomschock door mijn lichaam gevoeld, vreemde gewaarwording. Net of een zenuw bekneld was en los kwam. Verder heb ik laatste jaren wel vaker last van een doof gevoel aan de rechterkant van mn lichaam, niet continu maar komt opzetten. Nu zat ik vandaag achter de computer en werd ik helaas weer naar. Het voelde alsof er een bloedvat geknapt was in mijn hoofd en mij hart sloeg op hol en had trillende handen. Dit duurde ong 10 min. Weet iemand wat dit is? Moet ik naar en arts?

    Reageer
    #2

    Het is inderdaad verstandig om naar de huisarts te gaan met de klachten. Zonder enig onderzoek is het helaas niet te zeggen wat het is. Heb je toevallig veel stress op het werk?

    Reageer
    #3

    Nee nie echt. Ben wel eerder overspannen geweest. Toen ik 2 jaar geleden voor eerst doof gevoel ervaarde ben ik naar de HA gegaan, maar de gooide alles op stress. Ben een jonge vrouw van 23 dus helaas is alles afwachtend beleid..wat zou het dan kunnen zijn?

    Reageer
    #4

    Daarom vroeg ik ook of je last had van stress. Het kunnen zoveel dingen zijn...
    Ik denk dat het gewoon goed is om een afspraak te maken met de huisarts, naarmate de klachten blijven... je hebt het al 2 weken dus sowieso wel naar de huisarts.

    Reageer
    #5

    Nee klopt je hebt gelijk. Bedankt. Ben alleen bang dat hij weer alles op stress gaat gooien. Ben zelf geneeskunde student, hoopte dat er iemand was met een soortgelijke ervaring en de verder op weg kon helpen. Want 't zijn hele vage klachten en bij jong persoon word het altijd in de stress/psyische hoek gegooid helaas

    Reageer
Reageer op: Vaag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief