Pijnscheuten kuitbeen (zenuwpijn?)

  • #1

    Hoi,

    Sinds kort heb ik last van immens pijnlijke "pijnscheuten" in mijn linker kuitbeen bij bepaalde bewegingen. De pijn is zo schrijnend, dat het voelt alsof mijn spieren en pezen uit m'n been worden gerukt met een mes terwijl het in de brand staat (dat is wel een accurate beschrijving). Nadat de pijn wegebt, blijft het brandende gevoel bestaan, tintelingen, gevoeligheid van de huid en soms kou (lijkt dus erg op zenuwpijn).

    Wat ik alleen niet kan plaatsen, is het feit dat ik helemaal nergens last van heb, behalve als ik dus die beweging maak. De pijn is het hevigst rond de zijkant van de binnenkant van m'n knie naar binnen/beneden toe naar m'n kuit en straalt door naar m'n voet. Begin maart ook al last gehad van vergelijkbare pijn, maar minder erg (bij opstaan en lopen, dit is nu niet meer). Dit kwam (denk ik) doordat ik ongelukkig op een bank had geslapen. Pijn is overgegaan na avondje "hevig concerten", maar nu dus terug, hoewel anders dan eerst en nu zonder aanwijsbare oorzaak (heb niets bijzonders gedaan).

    Wat is het en wat kan ik doen? Heeft het wel nut om naar de dokter te gaan?

    Groetjes Mac

    Reageer
    #2

    Het zou een zweepslag kunnen zijn. Ga inderdaad even naar de huisarts of naar een fysiotherapeut

    Reageer
Reageer op: Pijnscheuten kuitbeen (zenuwpijn?)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief