Blinde vlek in gezichtsveld

  • #1

    Mijn naam is roy en ik ben 22
    Sinds een avond hevig drinken heb ik al 5 dagen een blinde vlek in mijn gezichtsveld. Het is erg vermoeiend en gaat gepaard met druk achter de ogen en druk op mijn hoofd als ik dingen doe waarbij ik goed moet kijken. Ik heb al mijn hele leven last van migraine waarbij ik ook vlekken zag maar dat bleef nooit langer dan een uur hangen en daarbij had ik erge hoofdpijn. Ik ben erg bang dat dit permanent is en hoop aan de hand van jullie ervaringen dat ik me wat meer zorgen maak dan nodig is. Maar na wat gelezen te hebben over dit onderwerp ben ik erachter gekomen dat vele met een vlek in het zicht na dokters bezoek thuiskomen zonder een verklaring. Nogmaals ik ben echt heel angstig over slecht zien en misschien wel blind worden. Ik hoop dat jullie ervaringen mij wat wijzer kunnen maken over wat mij eventueel te wachten staat.

    Reageer
    #2

    In plaats van te kijken naar ervaringen van anderen (waarbij je niet precies weet of die dan ook hetzelfde hebben)kun je toch beter naar de huisarts gaan.

    Reageer
Reageer op: Blinde vlek in gezichtsveld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief