Plekje hersenen mri

  • #1

    Hallo,
    Ik ben bij de neuroloog terecht gekomen ivm steken in mijn hoofd. Afgegaan op de symptomen is er sprake van een defecte zenuw. Voor de zekerheid toch een mri gehad, waarbij geen (andere) verklaring voor de pijnklachten is gevonden, maar wel een plekje in de kleine hersenen. De neuroloog benadrukt dat ik me niet druk moet maken, dat het er niet uit ziet als een tumor maar een aangeboren afwijking. Toch is er met spoed een aanvullende mri aangevraagd en moet ik binnen een week terug.
    Heeft iemand dit ook ooit meegemaakt of heeft iemand hier kennis van?

    Mvg Marie

    Reageer
    #2

    Hallo Marie,
    Ik snap natuurlijk wel dat je ongerust bent, maar het is beter om de tweede MRI af te wachten. Het is niet erg zinvol om van reacties van anderen uit te gaan, omdat nooit zeker is of er dan ook precies hetzelfde aan de hand is.
    Je kunt reacties krijgen waarvan je ongerustheid alleen maar groter gaat worden.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie.
    Ik weet natuurlijk dat ik moet afwachten en niet uit moet gaan van de situatie van de ander. En eigenlijk maak ik me ook niet zo druk.
    Ik ben vooral nieuwsgierig of dit vaker voorkomt, hoe dit bij anderen is verlopen etc.

    Mvg

    Reageer
    #4

    Bij mij precies t selde.. ze hebben een kleine cyste gevonde. t schijnt wel vaker voor t komen..
    maar ik hoef pas over een jaar terug te komen. Ik hoorde ook dat ik t wel is in me been heb gehad dus ik maak me geen zorge.

    Reageer
Reageer op: Plekje hersenen mri


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief