Last van duizelingen, vermoeidheid, concentratie, misselijkheid

  • #1

    Hallo iedereen, dit is voor mij heel apart, ik heb dit nog nooit gedaan zo, maar ik ben eigenlijk een beetje ten einde raad.

    Sinds het begin van de kerstvakantie heb ik last van rare duizelingen, het gevoel alsof ik heel licht wegval, maar soms ook alsof de hele wereld om me heen draait. Gevolg hiervan is ook dat ik misselijk kan worden. Dit is vooral in de ochtend en als ik moe ben. Ook merk ik dat ik niet teveel met mijn hoofd moet bewegen verticaal, want anders wordt ik daar misselijk/duizelig van. Dit belemmert me enorm in mijn dagelijks leven en ik wil hier nou eindelijk wel een keertje vanaf. Tevens ben ik de laatste tijd ook pittig vermoeid. Waarbij ik vroeger tot 2-3 uur op kon blijven als "student" zijnde, moet ik nu echt rond 21-23 uur naar bed om functioneel te blijven en ik slaap dan ook meestal tot 9. Ook merk ik dat mijn concentratie lager is, maar dat kan ook een bijzaak zijn door de vermoeidheid. Ook merk ik dat als ik ver kijk ik duizeliger wordt dan wanneer ik bijvoorbeeld op een laptop deze tekst typ zoals nu.

    Ik weet niet of het een gevolg kan zijn van Neuritis Vestibularis, wat ik in de zomervakantie had, aangezien de tijd die tussen de zomervakantie en kerstvakantie zat ik nagenoeg nergens last van had.

    Heeft iemand misschien enig idee van wat ik kan doen om hiervoor een antwoord te vinden of heeft iemand hier al meer ervaring mee?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Moeilijk te zeggen of het de Neuritis Vestibularis is.
    Ga in ieder geval met de klachten naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Ik ben naar de dokter geweest en die concludeerde dat ik bloed moest gaan prikken. Als hieruit niets uit zou komen, dan moest het vanzelf overgaan. Ik heb vandaag net de uitslag ontvangen en ze kunnen er niks uit halen, oftewel het moet vanzelf overgaan van de dokter.

    Ik heb alleen het gevoel dat dat niet gebeurd, ik heb hier al 7 weken last van en ik heb niet het gevoel dat het vanzelf overgaat. Iemand ideeën? Heeft het dan toch te maken met de Neuritis Vestibularis of iets anders, want ik kijk op dit moment in een donker gat..

    Reageer
    #4

    Als de klachten aanhouden, ga dan terug naar de huisarts en vraag een verwijzing naar de KNO arts

    Reageer
Reageer op: Last van duizelingen, vermoeidheid, concentratie, misselijkheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief