Stekende hoofdpijn, Vergeetachtig, leesproblemen en 17 jaar

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds een paar jaar geleden last van stekende hoofdpijn, daarom ook naar de artscgegaan die mij vertelde dat het spanningshoofdpijn was. De laatste tijd heb ik er meer last van en ook al als ik alleen maar de trap op loop of praat met vrienden voel ik de steken weer in m'n hoofd (bonst en drukt).

    De laatste tijd ben ik ontzettend vergeetachtig geworden, zo weet ik niet meer waar ik m'n bril heb gezien 1 minuut geleden, heb hem ergens zien vallen maar welke plek dat is ben ik alweer vergeten en dan duurt het dagen voordat ik hem gevonden heb. Of ik zet onbewust iets neer op een plek en weet vervolgens niet waar mijn dingen gebleven, zelfde geldt voor praten. Soms weet ik echt niet meer zeker wat ik een paar seconden geleden nog iets tegen iemand heb gezegt, dit begon vorig jaar in december (zo lang ik het mij kan herinneren). M'n moeder maakt zorgen om me omdat ik nog 17 ben. Hiervoor ben ik trouwens niet naar de arts geweest, omdat ik er laatst pas echt (meer) last van heb.

    Ik heb soms ook dat ik dingen dan ineens verkeerd lees, de letters of woorden staan door elkaar, kijk ik weg en weer terug naar de tekst dan staat er iets heel anders dan dat ik ervoor las. Ik heb hier niet vaak last van, maar lastig is het zeker.

    Ik heb wel op internet gezocht naar allerlei dingen, maar niet echt dat het aansprak op mijn symmptonen (of jonge leeftijd). Ik weet dus ook niet zeker of het iets ernstigs is. Voor de rest gebruik ik zelf geen medicatie, heb dyslexie of dergelijken.

    Reageer
    #2

    Ga toch eens met de klachten naar de huisarts...

    Reageer
Reageer op: Stekende hoofdpijn, Vergeetachtig, leesproblemen en 17 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief