duizelig,licht in het hoofd,anders voelen

  • #1

    Beste forumlezers,
    Ik ben 3 weken terug naar een festival geweest en daar eigenlijk zeer vreemd van terug gekomen.
    ik had het gevoel savonds dat ik aan het trippen was grote pupillen vreemd gevoel en misselijk.
    De symptomen zijn overdag grotendeels weg maar in de avond word ik al weer snel duizelig het voelt alsof mijn hoofd op een wolk zweeft.
    ook slaap ik zeer slecht tot bijna niet (dit beinvloedt niet mijn dagelijks functioneren)
    Plots zweten zonder reden en tintelingen in de benen behoren er ook bij.
    Na bloedresultaten niks gevonden ik ga gewoon sporten,uitgaan,lachen en plezier maken is zeker geen probleem ga naar de kinnesist om misschien nek losser te maken want deze zit toch wel stevig gespannen nu had ik ook iets gelezen over chronische hyperventilatie.
    Tijdens het lopen is mijn ademhaling toch wel iets anders geworden heeft er hier iemand ervaring mee?
    Ik wil vooral af van dat duizelig gevoel...
    Alvast bedankt voor de info

    Reageer
    #2

    Heb je op het festival drugs gebruikt?

    Doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
    #3

    Dag Tandor,
    Heb geen drugs gebruikt de dokter denkt wel dat ik amfetamine in mijn drankje heb gehad omdat ik mijn glas had weggegeven aan 2 festivalgangers maar die werking kan volgens mij niet zo lang aanslepen zal morgen starten met ademhalingsoefeningen mess toch chronische hyperventilatie het zit in de familie wel en als ik nu dit gebeurd is gewoon adem slaat mijn hart sneller grtjs

    Reageer
    #4

    Afhankelijk van wat er in je drankje is gedaan, kun je daar helaas wel weken last van hebben. Je bent niet de enige die dat overkomt.
    Probeer de ademhalingsoefeningen maar eens uit....

    Reageer
    #5

    Dag Tandor,
    Alvast bedankt voor je antwoord.
    Het gaat al stukken beter enkel savonds nog wat duizelig overdag bijna niet meer.
    Ademhalingsoefeningen volop aan het doen en er sterk in geloven dat dit zal verdwijnen!
    Grtjs

    Reageer
    #6

    Goed dat het in ieder geval al beter gaat. Blijf de oefeningen nog even doen.

    Reageer
    #7

    beste Tandor,
    ik heb gisteren wel terug een raar moment meegemaakt alsof ik high was en lichtjes wegtrok door dan de 3sec in 6 uit te doen was dit opeens verdwenen ook als ik bijvoorbeeld sta bij iemand die wiet rookt wordt ik terug misselijk weet jij hoe dit komt is dit mijn onderbewustzijn die dit triggert? zou hier toch graag vanaf willen en terug de oude mij worden het uitgaan blijft een feest maar als ik nuchter op een plaats ben waar gerookt wordt voel ik mij tripachtig heb jij een idee hiervan?
    Alvast bedankt voor het opvolgen
    Grtjs

    Reageer
    #8

    Mogelijk dat je onderbewustzijn hier een rol in speelt. De ademhalingsoefening geeft dus aan dat je vooral last hebt van hyperventilatie. Probeer er niet te veel bij stil te staan. Als je weer zo'n moment hebt, doe de ademhalingsoefening. Dat gaat best wel goed komen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oke bedankt voor je antwoord nu heb ik ook gemerkt dat ik op seksueel gebied minder actief ben moeilijkere erecties dus..kan dit ook te maken hebben met stress?

    Reageer
    #10

    Ja, dat kan heel goed.

    Reageer
    #11

    Ondertussen al een aantal weken verder en de klachten blijven toch redelijk serieus...
    Gisteren terug tripachtig (kleine vingers zien,dubbel spiegelbeeld in de auto van de koffer,veel zweten)
    De ademhalingsoefeningen kunnen dit niet verhelpen op het moment zelf eergisteren opgekomen nu nog altijd last van geen honger ook...
    Ik gebruik geen drugs en toch zit ik hiermee ik begin toch ten einde raad te geraken..
    Ik zal nu een afspraak maken voor een hypnose sessie anders weet ik geen oplossing meer ben nog jong en wil dit niet voor de rest van mijn leven meezuilen iemand hulp?
    Alvast bedankt voor de respons

    Reageer
    #12

    Ik denk niet dat een hypnose sessie de oplossing zal zijn. Tenzij de klachten een psychische oorsprong zouden hebben. Bijvoorbeeld door angst over wat de gevolgen zouden kunnen van datgene wat er in je drankje is gedaan. Maar dan zou je bij een psycholoog beter af zijn.

    Als de klachten zijn ontstaan door een middel in het drankje en daardoor iets met je lichaam niet goed gaat kan hypnose dat ook niet oplossen. Dan zal er gezocht moeten worden wat er dan in je lichaam aan de hand is. Dat zou je dan via de huisarts moeten doen.

    Reageer
    #13

    Dag Tandor,
    Ik zal het eventjes schetsen wat er precies gebeurt indien ik dit krijg.
    enorm veel zweten aan het hoofd,raar gevoel in de mond alsof dit verkleind is,verkleinde vingers zien zoals je bv psychodelic truffels zou nemen, sinds gisteren mijn koffer van de auto dubbel zien in de achterruitkijk spiegel ik heb dit nergens anders of daar,moeilijk slapen indien ik geen medicatie zou nemen,met momenten duizelig.
    Persoonlijk denk ik dat dit de angst is van wanneer gaat dit weg,hoe lang duurt dit nog...
    Daarom dacht ik dat hypnose de oplossing kon bieden vermits zij normaal je onderbewustzijn kunnen aansturen.
    het voelt alsof ik aan het trippen ben op die momenten terwijl er niks in mijn systeem zit dit blijft een raadsel ik hoop er gewoon zo snel mogelijk van af te komen zodat ik weer normaal kan slapen zonder medicatie en op ander gebied weer actief ben
    (bloedresultaat was negatief dus geen aandoening aan de schildklier gevonden,geen negatieve resultaten van de longen ik denk dat de oorzaak toch ergens mentaal moet liggen)

    Reageer
    #14

    Het zou dan inderdaad een vorm van angstaanval kunnen zijn. dan zou je een hypnose sessie eventueel kunnen uitproberen.

    Reageer
    #15

    Alvast bedankt voor de info ik heb een afspraak 26 augustus ik laat je weten of dit effectief geholpen heeft zodat deze drugtrip eindelijk stopt en ik weer kan genieten van alles in het leven zonder ergens over in te zitten

    Reageer
Reageer op: duizelig,licht in het hoofd,anders voelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief