Langdurige hoofdpijn achterhoofd/kruin en hard bot

  • #1

    Ik heb sinds drie weken regelmatig hoofdpijn op mijn achterhoofd, rond de kruin en net iets daar onder. Het is een drukkende pijn, en verder komt het ook soms bij mijn slapen en voorhoofd opzetten. Ik heb altijd last gehad van hoofdpijn maar nooit op het achterhoofd. Het blijft uren hangen en word er smorgens mee wakker.

    Verder merk ik ook op dat is er een verdikking in mijn schedel zit, althans zo lijkt het. Ik bedoel NIET daar waar nek en hoofs samenkomen t.h.v. de oren, maar net onder mijn kruin. Zeg maar 10 cm boven de oren. Het zijn twee symmetrische bobbels die hard aanvoelen, net als bot. Kan me niet herinneren dat het er ooit heeft gezeten. Het is ook precies rond die plek waar de hoofdpijn steeds zit.

    Verder ook last van prikkelende ogen, lichtjes opgezette klieren bij keel en op de borst. Hartslag lijkt wat snel en ben me erg bewust van hartslag. Voel hem overal hard bonken zelfs in rust. Heb ook ineens regelmatig trillingen in aders en spieren over me hele lichaam (benen. Nek. Rond de milt, onder scrotum. Armen, borst spier etc.)

    Bloedonderzoek was allemaal goed. Hart filmpje ook niets aan te zien.

    Huisarts wilt er geen tijd aan besteden en schuift het op Solk.

    Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    Oh, en ik ben een 25 jarige jonge man

    Reageer
    #3

    Heb je veel stress of spanningen (gehad) de laatste tijd?

    Doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
    #4

    Ik heb niet echt stress, mijn leven gaat me makkelijk af en heb het verder goed. heb wel een lichte aanleg voor hyperventileren, daar kwam de Longarts vorig jaar wel mee.. maar wat zou die verdikking kunnen zijn? Ik zit nu dus erg te twijfelen of het daar altijd heeft gezeten of niet.

    Reageer
    #5

    Die verdikking kan er al gezeten hebben hoor. Het kan namelijk de vorm van het schedelbeen zijn. Dat achterhoofd is niet altijd bij iedereen rond. Er kunnen 2 "uitsteeksels" opzitten.

    Hyperventilatie past wel bij de klachten die je hebt.

    Reageer
    #6

    Oke ๐Ÿ™‚ u denkt niet direct aan een hersen tumor ofzo? Want daar vrees ik wel een beetje voor. Zou zoiets in het bloed te zien zijn?

    Vanmorgen werd ik wakker met een vreemd soort jeukende tintelende sensatie over mijn gehele schedel, net zoiets als wanneer je koude rilling over je rug krijgt. Tot drie keer toe

    Reageer
    #7

    Van een hersentumor krijg je geen bulten op het bot van de schedel.
    Je kunt natuurlijk altijd even bij je huisarts langs gaan.

    Reageer
Reageer op: Langdurige hoofdpijn achterhoofd/kruin en hard bot


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief