Tintelende rug, moe en duizelig

  • #1

    Hoi, ik ben een tiener van 17 jaar oud,

    Ik heb al een tijd last van tintelingen in mijn rug, net zoals een slapende voet. Het zit rechts boven net onder het schouderblad, vaak verspreid het tintelen zich ook naar links, hiervoor ben ik naar de dokter geweest en die zei dat het te maken had met een zenuw en dat het na een paar weken vanzelf over zou gaan. Nu ben ik al vier maanden verder en heb ik er nog steeds dagelijks last van. Ook ben ik heel erg moe, terwijl ik goed slaap en ben vaak heel erg duizelig. Ik weet niet of het wat met elkaar te maken kan hebben, maar ik ben toch wel nieuwsgierig/bezorgd naar mogelijke diagnoses.

    Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het tintelen los staat van de andere klachten.
    Als het al 4 maanden duurt, zou ik in ieder geval eens even terug gaan naar de huisarts.

    Voor de overige klachten eigenlijk ook. Een bloedonderzoek zou wellicht wat meer duidelijk kunnen geven. Misschien heb je de ziekte van Pfeiffer..

    Reageer
    #3

    Zou het geen herniaklacht kunnen zijn? Als jouw huisarts het niet herkent, dan zou jij je door kunnen laten verwijzen naar een neuroloog. Op jouw leeftijd denken zij nooit aan hernias toch kan dat gewoon voorkomen!

    Reageer
Reageer op: Tintelende rug, moe en duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief