Zenuwpijn aan rechterbeen en rechterarm, hoofd- en kaakpijn

  • #1

    Hallo,

    Sinds juli ben ik aan het sukkelen met mijn gezondheid.
    ik ben toen door de huisarts naar de spoed eisende hulp gestuurd, aangezien hij dacht dat mijn blinde darm eruit moet ( aangezien ik diarree, rugpijn en verhoogde ontstekingswaarden in mijn bloed had). Na onderzoek was dit echter niet het geval. Ik heb toen pijnstillers gekregen en na verloop van tijd ging het beter. Ik bleef echter in mijn rechterlies steken houden. Ik ben hierna naar de uroloog, gynaecoloog en fysiotherapeut geweest. Hier kwam echter ook niets uit. Ook heb ik nog medicijnen voor het prikkelbaar darmsyndroom gehad. Ook dat mocht niet baten.
    Nu ben ik sinds begin november echter zo ziek dat ik niet meer naar het werk kan. Toen had ik ook rugpijn erbij en werd er aan een hernia gedacht. Ik ben toen naar de neuroloog gestuurd, ik heb een mri-scan van de rug, nek en hersenen gehad. Hier was niets bijzonders op te zien.
    Ik heb nu aan mijn rechterbeen en arm zenuwpijn. Ook heb ik kaakpijn. Ben moe, en heb een zenuwachtig gevoel in mijn buik.
    Ook heb ik bloed laten prikken en mijn vitamine b6 was te hoog ( waarschijnlijk door de vitaminepillen die ik slikte om me beter te voelen!). Ik ben dan ook gestopt met de pillen en na 1 week ging het al iets beter. Ik dacht er zelfs aan weer misschien te beginnen met werken. Echter ging het vorige week zondag weer mis. Toen kreeg ik pijn in mijn rechterbeen, eerder was het alleen een dof gevoel. En hierna weer wat zieker geworden.
    Ook is mijn bloed op de ziekte van lyme gestest, hier kwam niet duidelijk uit naar voren dst ik dit niet zou hebben. Moet over een paar weken opnieuw laten prikken. Maar heb al gelezen dat de ziekte van lyme niet altijd naar voren komt in een bloedonderzoek. ..
    Iemand enig idee wat er met me aan de hand is?

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je?
    Ben je voorafgaand aan de klachten in het buitenland geweest?
    Heb je voorafgaand aan de klachten een langere periode van stress of spanningen gehad?
    Ben je voorafgaand aan de klachten ziek geweest?
    Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs?
    Heb je nog andere aandoeningen of ziekten?
    Heb je problemen met je gewicht? Overgewicht, ondergewicht of schommelingen?
    Hoe groot ben je en wat weeg je?

    Reageer
    #3

    Ik ben 33. Ik ben in 2010 naar Costa Rica geweest. Hier zijn we gaan kajakken en voeren we onder een boom door. We raakten toen een tak en tientallen zwarte wespjes hebben me toen op de rug gestoken. We zijn toen aan land gegaan tussen hoog gras. We zijn snel terug gegaan en de man can de kajak verzekerde me dat deze beestjes geen kwaad konden.
    Afgelopen zomer zijn we baar normandie geweest.
    Ik was eindelijk na 1jaar werkloos te zijn weer zo'n 2 maanden aan het werk, waar ik het naar mijn zin heb. Dus ik ga niet uit van stress.
    Ik heb wel vorig jaar december een zenuwbehandeling gehad en mijn tand blijft gevoelig.
    Ik gebruik geen medicijnen etc.
    Ik heb lichte astma en ben voor dieren en natuur.
    Ik heb een normaal postuur.

    Reageer
    #4

    Heb je nooit problemen met je ontlasting?
    Ook geen problemen gehad met gewichtsschommelingen?
    Hoe groot ben je nou en wat weeg je?

    Reageer
    #5

    Nee, wel regelmatig diarree de laatste tijd. Maar dus niet altijd.
    Ik ben 177 cm lang en weeg 72 kilo. Ik heb een constant gewicht.

    Reageer
    #6

    Ik zou in ieder geval een kweek laten maken van de urine en de ontlasting om te kijken of er een bacteriële of parasitaire infectie is. Bij de ziekte van Lyme zouden er toch antistoffen gevonden moeten worden.

    Reageer
    #7

    Dank je wel. Ik zal het straks bij de huisarts vragen of ik dit mag laten testen.

    Reageer
Reageer op: Zenuwpijn aan rechterbeen en rechterarm, hoofd- en kaakpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief