2 hersen tumoren oligodendroglioom graad 2, overlevingskans ?

  • #1

    [b][/b]Ik heb sinds maart dit jaar te horen gekregen dat ik 2 tumoren in mijn hoofd heb, het zijn 2 oligodendroglioomen graad 2, eentje is boven in het midden van mijn hoofd, de anderde grote tumor is links boven mijn oor en loopt tot onder aan de achterkant van mijn hoofd. Operatief kan er niks aan gedaan worden helaas, dat is levensgevaarlijk bij mij er zijn wel 2 biopsies bij me gedaan in april j.l.
    Ik heb hierbij ook nog eens een zeer ernstige vorm van de ziekte van Crohn, heb al ontelbare operaties ondergaan hiervoor.
    Mijn klachten van de tumoren zijn veel hoofdpijn, af en toe kan ik niet op de woorden komen en mijn geheugen is erg slecht geworden en ik heb vaak zéér pijnlijke steken in een van mijn oren!! Ik word nu elke 3 maanden onder controle gehouden (MRI-scan), want mochten de tumoren gaan groeien dan zal ik toch bestraald moeten worden en eventueel nog chemotherapie erbij ondergaan. Maar mijn vraag aan U is eigenlijk wat zijn mijn overlevingskansen met deze 2 tumoren in mijn hoofd ??

    Reageer
    #2

    Heel vervelend voor je dat je dit allemaal moet doormaken.
    Op je vraag kan ik je helaas geen antwoord geven. Dat is een vraag voor je oncoloog. Hij/zij kent je situatie en je dossier daarbij is het van meerdere factoren afhankelijk.

    Reageer
    #3

    Dank je wel voor uw antwoord,
    zal het bij de volgende controle dan toch maar aan mijn oncoloog vragen.

    Dank U

    met vriendelijke groetjes m.

    Reageer
Reageer op: 2 hersen tumoren oligodendroglioom graad 2, overlevingskans ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief