steken linkerhand/arm linkervoet/been kaak..

  • #1

    Beste allemaal,
    De laatste tijd heb ik te kampen met klachten die me helemaal gek maken.. Ik ben naar verschillende artsen geweest. ECG/bloedonderzoek maar er komt maar niks uit, alles lijkt goed.
    Mijn klachten zijn: (nu al 6 weken aan 1 stuk!)
    -Steken in linkerarm, voornamelijk enorm stekende vingers en verder lichte steekjes van schouder tot pols
    -Steken in linkerbeen, voornamelijk scheenbeen en (onderkant) voet.
    -Een beetje een 'lamme pijnlijke' kaak met af en toe steken erin (ook links!)
    -Raar onwerkelijk gevoel in mijn hoofd (maar weet niet zeker of dat bij de klacht zelf hoort of gewoon omdat ik er helemaal gek/bang/radeloos van word.)

    De steken zijn niet echt te omschrijven als pijnlijk meer als vervelend. De pijn zit niet echt op specifiek aan te wijzen plekken, dan weer mijn pink bijvoorbeeld en dan weer mijn wijsvinger, dnn mijn voet, altijd anders.
    Wel heb ik er vooral last van in rust. Hoe meer ik beweeg en bezig ben, hoe minder ik het voel. sochtends in bed is het bijvoorbeeld vrij hard aanwezig. Als ik slaap daarentegen geen last van en word er ook niet wakker van ofzo.

    Ik ben een meisje van 21, beweeg niet superveel maar ook niet extreem weinig. Eet gewoon gevarieerd.
    Wel belangrijk om erbij te vermelden dat ik 5 jaar geleden een flink B12 tekort heb gehad. Heb toen injecties gehad en slik nu zuigtabletten waardoor het nu dus wel op een goede waarde staat bij de bloedonderzoeken..

    Reageer
    #2

    Ben je ook al eens bij een neuroloog geweest?
    Is er nooit een EEG gemaakt?
    Gebruik je nog andere medicijnen of regelmatig alcohol of drugs?

    Reageer
    #3

    Nog niet geweest.. omdat ik (en huisarts) nog niet erg weet welke kant ik op moet denken..
    Daarbij ben ik echt extreem moe, er zit geen fut in me..

    Reageer
    #4

    Alcohol en drugs niet overmatig. Ik drink 1 keer in de week een paar glaasjes, op dat moment wat minder last van klachten. Zodat het de dag erna weer dubbel en dwars terug komt.

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Mag ik vragen welke drugs je zoal gebruikt?
    Begreep ik het goed dat na consumptie van alcohol minder is?

    Reageer
    #7

    Sorry voor de late reactie. Helaas zijn de klachten nog even heftig aanwezig..
    Ik had mijn zin verkeerd geformuleerd, drugs gebruik ik absoluut niet. Alleen alcohol dus 1 keer in de week, waarna inderdaad de klachten even lijken te verdwijnen(of het komt door de pijnstillende werking) maar de dag na alcohol lijkt het altijd verergert.
    Ook ben ik er achter gekomen dat ik de kloppingen/steken in mijn linkerarm en been vrijwel alleen in rust heb, op de bank of in bed.. als ik ontspan dus.
    Zie verder helemaal niks aan mijn arm of been terwijl ze als een gek lopen te steken.
    Hoop dat iemand t herkent/weet wat het eventueel kan zijn..

    Reageer
    #8

    Wat wel typerend is, is dat je de klachten in rust krijgt.
    Sta je onder spanningen of stress?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb precies hetzelfde als jou! Heb vooral erge steken in de binnenkant van mijn voet en in de knie.. en af en toe tijdens lopen een hele erge pijnscheuren door mijn been. En inderdaad ook alleen links.. En last van mijn linkerarm, steken in mijn vingers, elleboog en soms trekt het zelfs door naar mijn ribben. Echt balen, loop nu ook bij de huisarts maar tot nu toe is alles nog goed, terwijl je jezelf zo ellendig voelt als wat! Heb nu therapie en moet eind september weer terug om verder te kijken naar de klachten... En hoe is het bij jou? Al wat meer duidelijkheid erop?

    Reageer
    #10

    Hey

    Ik heb dit precies hetzelfde. Bloed was goed huis artsen weten er geen raad mee. Ben jij er al achter gekomen wat het is??

    Reageer
    #11

    Ik heb sinds kort ook en maakt me zorgen ben bij huiasarts geweest moest een rontgerfoto maken nog geen uitslag gehad

    Reageer
    #12

    Mijn naam is Adriana!
    Deze klachten herken ik en zijn bij mij vorig jaar begonnen met brand in de onderbenen.
    Na verschillende behandelingen (ook alternatieve) is 't 'n tijd goed gegaan. Nu heb ik de pijn alleen links (enkel,voet,onderbeen ,onderarm en vaak in m'n kaken). Gebruik medicijnen voor osteoperose en artrose.

    Reageer
    #13

    alcohol is ook drugs! De ergste met de meeste nare gevolgen in elk opzicht dN ook. Alleen betalen we hier meer belastig over en verdient drank Zich driedubbel terug aan de staat. Dus is t geen drugs, maar “alcohol” in de volksmond

    Reageer
Reageer op: steken linkerhand/arm linkervoet/been kaak..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief