Uiteenlopende klachten… Help?

  • #1

    beste lezers ik heb al +/- 7 maanden een drukkend gevoel aan de rechterkant van mijn gezicht terhoogte bij de slaap dit word erger bij wandelen of fietsen en gapen (geeuwen) en bukken vooral als ik ga wandelen een paar kilometer dan word het zo erg dat als ik bijna van mijn eigen af ga en als ik dan stil ga staan dan word ik draaiduizelig de duizeligheid is dan naar een minuut minder geworden en kan ik weer verder lopen maar dan komt het weer terug. Als ik dan thuis kom van het wandelen en ik ga dan zitten dan heb ik altijd hoofdpijn aan de rechterkant van mijn hoofd en slaap bij het jukbeen aan de rechterkant en kaakgewricht.
    7 maanden geleden heb ik aan bijde kanten van mijn oren een ontsteking of virus aan mijn gehoorgang en trommelvliezen gehad volgens de kno arts dat moest van zelf gaan herstellen maar ik heb het gevoel dat het iets anders zou kunnen zijn.
    Ik ben zelf ten einde raad ik weet niet meer wat ik nog kan doen.
    Verder heb ik zelf ook gemerkt dat mijn rechter oog lager staat dan de linker oog ik word ook elke dag met droge en rode ogen wakker ik draag ook lenzen maar ik merk sins een paar maanden dat ik die niet lang meer in kan houden.
    Verder heb ik de hele medische cirkel gehad neurologische testen 2x.
    bloedonderzoeken 3x.
    evenwichtsorgaan onderzoek 1x.
    fysiotherapie voor mijn kaakgewricht, nek en rugklachten mijn nek en rugklachten zijn door een slechte houding waar ik nog steeds veel last van heb.Al met al de bloedtesten, neurologische testen en evenwichtsorgaan test is niets uitgekomen.

    Reageer
    #2

    Beste man28, ik heb vergelijkbare klachten al 3 jaar nu. Uit het niets ontstaan en ook aan de rechterkant van m'n gezicht. Een drukkend, prikkend, brandend pijnlijk gevoel. Dat zich concentreerd rond mijn rechteroog, jukbeen en slaap. Ook de droge en rode ogen heb ik. Ook jarenlang lenzen gedragen en kan ze nu nauwelijks in. Hersenscans, CT scans, rontgen en bloed onderzoek levert niks op. Er is niks te vinden, maar net als bij jou worden mijn klachten ook erger door lopen en fietsen. Men denkt dat het met de aangezichtzenuw te maken heeft waar wellicht een virus op geslagen is, maar dit is moeilijk aan te tonen en dus nog niet gebeurt. Net als jij ben ik ten einde raad en wil een oplossing want ik word er gek van dat ik dit de hele dag voel.

    Sterkte!

    Reageer
    #3

    dat ben ik er ook nog vergeten bij tezetten dat ik anderhalf jaar geleden ook een ct-scan heb gehad van mijn hersenen en daar was ook niets op tezien.

    Reageer
    #4

    ik zit er ook de heledag mee met een licht drukkend gevoel en dat word erger bij wandelen of fietsen toen ik die oorontsteking had ben ik zo bang geweest tot depressief toe maar ik heb mijn eigen hier wel een stuk beter over heen kunnen zetten, maar door die depressie heb ik vele andere klachten gekregen zoals angststoorenisen niet meer naar buiten durven en naar de winkel naar familie en bij drukke omgevingen bijvoorbeeld de macDonalds als ik daar dan binnen sta en er is teveel geluid om mij heen en word ik duizelig en paniekerig en sta ik dan al snel weer buiten.

    Reageer
    #5

    dat je er depressief van wordt kan ik begrijpen. Geef een willekeurig iemand chronische pijn waar artsen niks mee kunnen en die wordt depri. Ook ik ben depressief geworden door de pijn. Wel had ik veel spanningen/stress toen deze klacht ontstond, en is er bij maar door te lage lichamelijke weerstand (vermoeidheid/spanningen) het virus op de zenuwbaan geslagen. Dat is mijn eigen theorie. Wellicht is dat bij jou ook het geval daar jij ook een virus hebt gehad en je wordt niet angstig van een oorontsteking dan is er wel meer aan de hand.

    Reageer
    #6

    ja dat klopt ik hier heel depri van geweest nu nog wel eens ik loop ook dagelijks met vermoeiheids klachten en weerstand klachten snel koud krijgen enzo en dat klopt dat ik bang was van die oorontsteking maar meer van die chronische klachten. maar zou eens willen weten of er nog iets aan tedoen is en/of ik hier iets aan over ga houden bijvoorbeeld een scheef gezicht of zo iets.

    Reageer
    #7

    ik ben niet bang geweest van die oorontsteking maar wel van de andere klachten en angsten en paniek aanvallen ik heb ook vaak last gehad van hyperventilatie aanvallen,hartritmestoornissen.

    Reageer
    #8

    kijk dan eens op chronischehyperventilatie.nl
    Bij mij begonnen de droge ogen klachten na m'n eerste hyperventilatie aanval. Ook druk in het hoofd/gezicht wordt daar genoemd.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ja het klopt idd heel veel klachten die daar opstaan zijn hetzelfde als wat jij en ik omschrijven.

    Reageer
    #10

    Misschien moet je je daar eens op laten testen

    Reageer
Reageer op: Uiteenlopende klachten… Help?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief