drukkend gevoel in het hoofd.

  • #1

    beste lezers.
    weet hier iemand antwoord op ik heb nu al een tijd last van een drukkend gevoel in mijn hoofd aan de rechterkant een centimeter of 5 boven het oor, soms word die druk zo erg dat ik bijna van mijn eigen af ga het druk gevoel duurt maar ong. een minuut en is dan plots weer over dan krijg ik meestal hoofdpijn word ik duizelig misselijk en krijg ik oorpijn aan de kant waar ik dat druk gevoel krijg soms is dit ook wel eens links maar het is vaker rechts.verder door de dagen heen is de druk licht tot matig in mijn hoofd maar word erger bij een stukje wandelen hoe langer ik wandel hoe grooter de druk word.Als de druk erger word dan beginnen mijn oren ook pijn te doen net alsof ze gaan branden en gaan ze dicht zitten.Er zijn bij mij ook dagen bij waar ik nergens geen last van heb geen duizeligheid,hoofdpijn of een druk gevoel in mijn hoofd of oren.

    ik heb al een reeks onderzoeken gehad:
    2x bloed testen gehad niets in te zien.
    1x ct-scan gehad ruim een jaar gelden ook niets in te zien.
    2x neurologische testen gehad was allemaal goed.
    8x bij mijn eigen huisarts geweest met de de klachten die ik omschrijf.
    evenwichtoorgaan test de kno-arts had toen uitgesloten dat ik meniere heb of een virus op het evenwichtsoorgaan heb.Ik denk zelf dat het iets anders kan zijn wat weet ik niet.

    sins een week heb ik weer heel van last van paniekaanvallen/angstaanvallen bang dat ik dood ga omdat ik weer veel last krijg van een druk gevoel in mijn hoofd die soms best erg word ik sta voor mijn gevoel ook heel erg onder spanning ik weet me geen raad wat ik moet doen en hoe ik met mijn klachten om moet gaan.

    Hoelaat ik ook ga slapen ik word elke dag om 6:15 wakker rook dan een sigaret beneden op de bank en ga dan weer terug in bed ik word ook vaak erg moe wakker het lijkt net of ik in mijn slaap dan een marathon gelopen dan word ik om 10 uur weer wakker maar dan wel wat meer uitgerust.
    In de middag word ik vaak ook moe zo rond 16 uur en moet ik echt ff slapen tot 19 uur en savonds ga ik dan weer rond 23:30 slapen dit heb ik nu al een week zo.

    Mvg Ronnie

    Reageer
    #2

    Beste Ronnie,

    Sta je voortdurend onder stress/spanning, werk, gezin, relatie of iets dergelijks?

    Reageer
    #3

    Werk heb ik niet, relatie heb ik ook niet en ik woon sins een paar jaar weer bij mijn ouders ik heb ook weinig vrienden.

    Reageer
    #4

    Blijft de vraag over of je onder stress/spanningen staat.

    Gebruik je regelmatig medicijnen, alcohol of drugs?

    Reageer
    #5

    Van medicijnen gebruik ik betahistine tegen de duizeligheid en verder gebruik ik geen drugs en drink ook nooit alcohol ik sport ook niet. ik zit nu al sins augustus 2012 zonder werk.

    Reageer
    #6

    Had je deze klachten ook al voordat je de betahistine gebruikte?

    Reageer
    #7

    Ja voor dat ik betahistine gebruikte was het nog erger dan nu, deze klachten heb ik al vanaf begin februari.

    Reageer
    #8

    Ronnie,
    Je hebt nog steeds geen antwoord gegeven op mijn vraag of je onder stress/spanningen staat.
    Je woont sinds een paar jaar weer bij je ouders. Daarvoor woonde je dus zelfstandig. Je hebt geen werk. Hoe voelt dat en hoe ga je daar mee om?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ronnie je onderdrukt liefdesverdriet

    Gr shirah

    Reageer
    #10

    Hoi hebben ze bij jou wel eens een MRI. Gedaan? Met contrast? Ik het ken die klachten maar ik heb ms.s6

    Reageer
    #11

    ik heb ook konstant drukkend en slapend gevoel in mijn hoofd de gehele dag door, wat kan ik hier aan doen wordt er stapel gek van, ik gebruik oxepam maar werk maar heel even en dan komt het weer terug. ook in 1 week migraine gehad snap er niets meer van, wie kan mij helpen

     

    Reageer
Reageer op: drukkend gevoel in het hoofd.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief