Vage steken op de slaapstreek en op de zijkant van het hoofd (re.)

  • #1

    ik heb in begin februari 3 hele hevige soort van aanvallen gehad waarbij ik totaal niet lekker werd.
    in eind januari ben ik een avondje naar de sauna geweest en ik weet van mij zelf dat altijd al een probleem met mijn oren heb gehad met zwemmen enzo ik ben vroeger ook 3x aan mijn oren geopereerd.Ik heb toen 3x buisjes gehad.

    Ik zal proberen uit teleggen wat er gebeurden begin februari: tijdens z'n aanval krijg ik een steken op mijn rechter slaap die uit trekt naar mijn hoofd ook aan de rechter kant van mijn hoofd. De steken op mij slaap gaan naar ongeveer na een minuut weg daarna word ik misselijk en ik hierbij moet ik meestal bij kokhalzen, de misselijkheid gaat na een paar minuutjes weg ook mijn rechter oor gaat dicht zitten, ik blijf daarna nog allen met pijn aan zijkant van mijn hoofd zitten en ik heb daar dan rest van de dag last van, na een nachtje geslapen te hebben is de pijn meestal weer weg, ik slaap overigens goed gewoon mijn 8 uur per dag.

    Ik ben hier inmiddels al vaak voor naar mijn huisarts geweest met de zelfde klachten al moet ik wel zeggen dat in februari het een stuk erger was met aanvallen als nu, andere klachten komen nu opzetten zoals heel snel vermoeid raken nog steeds wel een lichte tot matige druk aan de zijkant van mijn hoofd en klapperende oren soms ben ik ook nog wel wat duizelig.Ik heb ruim een jaar geleden ook een ct scan gehad omdat ik best vaak duizelig werd daar was niks op te zien. ook is mijn bloed al 2x getest en daar was ook niks in te zien.

    Mijn huisarts heeft mij 3 weken geleden naar een KNO arts gestuurd en die had bij mij gezien dat mijn gehoorgang ontstoken rechts meer dan links zijn en dat mijn trommelvliezen naar binnen zijn getrokken, ook denkt de KNO arts dat mijn evenwichtsorgaan rechts ontstoken is.

    Mijn vraag is eigenlijk: heeft mijn hoofdpijn hiermee te maken dat mijn gehoorgang ontstoken is. Ik ben namelijk erg bang dat het iets met mijn hersenen te maken heeft.

    Reageer
    #2

    Het feit dat een scan geen afwijkingen gaf maakt het zeer onwaarschijnlijk dat de hoofdpijnklachten vanuit de hersenen komen.Een ontstken gehoorgang kan best hoofdpijn geven, maar erg specifiek zijn je klachten niet in relatie met een gehoorgangontsteking. De klachten zouden kunnen passen bij een zgn endarteritis Temporalis, dat is een soort bloedvat ontsteking , niet gevaarlijk, maar geeft aanvalsgewijze hoofdpijn en ook misselijkheid. ook zou er nog sprake kunnen zijn van een soort migraineaanval.wellicht kan een neuroloog je verder helpen.

    Reageer
    #3

    Oke bedankt voor je reactie ik ga er zeker mee naar een neuroloog.

    Reageer
    #4

    ik heb sinds een paar dagen heftige steken in de rechterslaap.ook pijn in het oor.moet ik hiermee naar de dokter gaan? Ik heb pas een antibioticum kuur gehad voorn een ontstoken kies. Zou het daarmee in verband kunnen staan.

    uw advies wordt op prijs gesteld en b.v. dank.

    anneke

    Reageer
    #5

    Een ontstoken kies kan zeker de oorzaak zijn. Dan is het verstandiger om naar de tandarts te gaan

    Reageer
Reageer op: Vage steken op de slaapstreek en op de zijkant van het hoofd (re.)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief