gevoelloosheid in arm been en rechterkant gelaat

  • #1

    het is begonnen met gewoon pijn in de kuit dag erna was er niets meer aan de hand paar dagen later voelde ik niets meer in mijn rechterbeen en dan ging dat zo door naar men rechterarm en rechterkant van het gelaat. daarnaast heb ik ook wat last van verminderd gezichtsvermogen aan mijn rechteroog had ook vochtophoping onder mijn oog en is mijn kaak precies een beetje verdikt en naar binnengeschoven en een beetje vergeetachtig.

    De huisarts zei eerst dat het gewoon over zou gaan en dat het een gevolg van keelontsteking zou kunnen zijn daarvoor heb ik antibitioca gekregen rulid en daarna ben ik terug huisarts geweest nog met dezelfde symptomen zei ze dat het gewoon tussen mijn oren zit en doorverwezen naar spoed daar hebben ze bloedonderzoek gedaan en testen van reflexen enzo maar alles was in orde. iets later nog altijd met zelfde klachten naar de huisarts geweest en dan zei ze dat het een zenuwschudding zou kunnen zijn dat de zenuwen wat overhoop zijn door een keer te rap en te veel gedronken te hebben. dag erna ben ik naar een andere huisarts geweest voor een second opinion en die zei dat ik best een scan zou laten nemen ben ik gaan laten doen en op de CT-scan en EEG en de andere testen was niks op aan te merken. de neurologe zei dat het waarschijnlijk tussen mijn oren zit door wat ik allemaal op het internet had aangetroffen van wat het zou kunnen zijn maandag moet ik onder de mri scan en daar ben ik echt heel bang voor wat het zou kunnen zijn.

    Maar als ze over de rechterkant van mijn lichaam wrijven voel ik nog wel dat ze erover wrijven en als ik pits dan doet het nog pijn dus weet echt niet wat het zou zijn want ik slaap snachts ook al heel slecht enzo.

    Is er iemand met dezelfde symptomen of dat er iets van afweet want zou graag wat meer teweten willen komen of hulp er van hebben

    Reageer
    #2

    Beste Bjorno,
    Een CVA, een aandiening van de bloedvaten in de hersenen zoals een beroerte lijkt vooralsnog erg onwaarschijnlijk. Dat zou met een CT scan gevonden zijn. Ook een TIA lijkt niet waarschijnlijk, omdat de klachten dan binnen 24 uur voorbij moeten zijn.

    Je schrijft:

    "naar de huisarts geweest en dan zei ze dat het een zenuwschudding zou kunnen zijn dat de zenuwen wat overhoop zijn door een keer te rap en te veel gedronken te hebben"

    is er sprake geweest van excessief drankgebruik voorafgaand aan de klachten omdat je huisarts daar een opmerking over maakt?

    Gebruik je regelmatig veel alcohol of drugs?
    Gebruik je nog andere medicijnen?

    Reageer
    #3

    ik heb voor de moment juist hetzelfde voor. maar ben nog niet onder de mri scan geweest. jij wel en let welk resultaat?

    Reageer
Reageer op: gevoelloosheid in arm been en rechterkant gelaat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief