Bang, ten einde raad, uitval in been en extreme pijn

  • #1

    Beste allemaal,

    allereerst bedankt voor het lezen. ik ben niet zon fan van dit 'soort' forums maar wel de behoefte om even mijn verhaal te doen..

    ik heb nu 6 maanden extreme pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn been. Hier ben ik voor opgenomen geweest omdat ik niet meer kon lopen en al een week niet sliep en at van de pijn. Behandeling met morfine. Op een scan bleek een kleine hernia, maar deze kon volgens de arts de pijn niet echt veroorzaken.. het moest iets anders zijn. Ik was blij dat ze door gingen zoeken.

    Diagnose waar de artsen aan dachten was MS of Lyme. Heftig om te horen, maar bleek beide niet aan de orde. Ik ben naar huis gestuurd. 2 weken later een controle; weer naar huis gestuurd.

    Maanden gewacht en therapie gehad. manueel, ergo, fysio, psycholoog,. Allemaal fijne mensen die erg veel weten en kunnen, maar er is er geen een die kon verklaren wat de 'bult' onderin mijn rug is. Of de moeite nam hier verder onderzoek op los te laten..

    Nog even een samenvatting;. 80mg morfine per dag+diazepam+pcm+metoclopramide. Pijn in been, uitval, lichte klapvoet. Hernia die niets veroorzaakt. Bult in onderrug die je niet aan kan raken, dan ga ik schreeuwen. Pijn vooral snachts bij liggen, maar staan/lopen is vermoeiend en zitten te pijnlijk.

    Ik ben bang, want mijn HA vertrouwd het niet. krijg aankomende week vervolgonderzoeken.

    Wie is hier bekend mee, kan mij enigzins iets vertellen, vind het raar dat ik vooral snachts extreem pijn heb (zo erg dat ik vaak flauwval en wegval). Mijn omgeving reageert steeds anders- maar ik stel me niet aan.

    Dankjewel voor de reacties..

    Reageer
    #2

    Ter aanvulling:

    7kg gewichtsverlies, blijft doorgaan. Absoluut geen eetlust, maar mezelf dit 'aangeleerd'. Kleine beetjes gaan erin maar blijven niet altijd binnen. Haaruitval zonder verklaring maar nog geen kale plekken gelukkig. Ik ben 24 en nooit ziek geweest.

    Reageer
    #3

    Jemig, wat een verhaal, maar misschien een idee om een second opinion scan te laten maken. Die bult moet toch verklaarbaar zijn?! Kan het niet operatie weggehaald worden?

    Sterkte

    Reageer
Reageer op: Bang, ten einde raad, uitval in been en extreme pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief