Toxische stoffen

  • #1

    Ik heb twee jaar lang toxische stoffen ingeademd afkomstig uit het riool waar een grote lekkage in zat.

    Nu heb ik last van uitvals verschijnselen, pijn in mijn lichaam, trillingen links in het lichaam, vocht vasthouden in voeten en handen, een hangend gezicht, concentratie problemen, vergeetachtigheid, allergie, erg moe, hartruis, kale plekken op het hoofd, piepende longen enz.

    De Internist heeft mijn bloed op de kweek gezet en kwam met het verhaal dat ik geen lupus heb.
    Ik vind dit heel vreemd want ik kreeg de lijsten thuis gestuurd die ik onderzocht heb en daarin stond dat ik bloed moest prikken op Toxische stoffen in het lichaam en niets over lupus.

    Toen ik bij de Internist was voor de uitslag vroeg ik om een verwijsbrief voor de Neuroloog maar die kreeg ik niet en wat ik wel kreeg was een verwijzing voor de Dermatoloog ivm kale plekken op mijn hoofd.
    Ik vind dat geen wat er in mijn hoofd gebeurd belangrijker als de plekken op mijn hoofd.

    Ik heb ook een hartruis die er nog niet zo lang zit en lijkt het mij beter dat daar eens naar gekeken word.

    Ik moet een verwijzing aan mijn huisarts vragen en vind dat best raar, de Internist had hem toch ook kunnen geven waarom wel een verwijzing voor een Dermatoloog en niet eentje voor een Neuroloog.

    Reageer
Reageer op: Toxische stoffen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief