hoofdpijn, slecht zien, slecht horen, niet kunnen concentreren

  • #1

    Heb nu sinds een week over 3 bijna dagelijks hoofdpijn (soms eens een dagje niet. ik neem dan aspegic 1000 in. in het begin hielp dit, na een tijdje niet meer. ben dan begonnen met neurofen, hielp na een tijde ook niet meer. dan zij iemand dat hoofd en buik samen werken en dat ik er motilium moest bijnemen. dit heeft dan ook weer een paar dagen gewerkt en ondertussen ook al niet meer.
    de hoofdpijn begint meestal als ik een paar uurtjes wakker ben. ik kan mij dan moeilijk concentreren, kan zie precies niet uit mijn ogen (wazig) en voel ook een druk op mijn ogen. lezen gaat dus zeer moeizaam (en typen ook :D) het lijkt ook alsof ik niet meer kan luisteren naar wat mensen zeggen, niet omdat ik het niet hoor, maar omdat ik er mij niet op kan concentreren. smorgens ben ik ook nog steeds moe, terwijl ik toch wel gemakkelijk 8u per nacht slaap.

    weet iemand raad?

    Reageer
    #2

    Hai, recent nog bloed laten controleren bij de huisarts?

    Reageer
    #4

    Dit laat ik elke 3 maand controleren omdat ik een vertraagde werking vd schildklier heb. maar ik ga ervanuit dat ze dan enkel testen op de schildklier?

    Reageer
    #5

    Je zou eens kunnen vragen of ze op ijzer en andere dingen kunnen testen naar aanleiding van jouw klachten... Houd je ons op de hoogte?

    Groetjes

    Reageer
    #6

    Hallo, mijn naam is Jos Peereboom en jarenlang had ik last van hoofdpijn. Ik had zelfs elke dag hoofdpijn en leefde op paracetamol. Mijn ochtendritueel was simpel. Ik werd wakker, nam zo snel ik kon twee paracetamol en bleef nog even in bed liggen tot die hoofdpijn wat zakte. Een kwartier later begon mijn echte ochtend dan, zoals bij elk ander. De ene dag vulde ik de paracetamol aan gedurende de dag, op mijn betere dagen was dat iets minder. Zonder die paracetamol werd de hoofdpijn snel zo erg dat ik niks meer kon, tot overgeven toe. Dus zo ging dat dan, dag in, dag uit, ja, elke dag. Niet normaal toch?

    Tot dat ik de gouwe tip kreeg. Kijk maar eens op;
    http://www.hoofdpijn-patientenvereniging.nl

    Reageer
    #7

    Hoii,

    Ik snap helemaal wat je met de klachten bedoeld. Ik heb daar zelf namelijk ook last van. Bij mij is het al een aantal maanden zo. Niet alleen van de klachten hoofdpijn, slecht horen en slecht zien heb ik last maar ook van pijn in mijn rug die doorstraalt naar mijn benen, of alleen een soort tinteling in mijn benen en dat ik dan bij beide slecht kan lopen en het pijn doet. Ook heb ik bijna elke dag last voor oorpijn en verhoging.

    Hiervoor ben ik al een tijd in behandeling bij de kinderarts (ben 16). Ook heb ik veel bloed laten prikken voor vanalles en nog wat (schildklier, infecties ect). Alle uitslagen waren goed daarvan.

    Volgende week krijg ik een MRI-scan.

    Zelf denk ik dat er misschien een kans bestaat dat ik een hersentumor heb. Ik heb daar laatst op gegoogled en daar stonden precies dezelfde klachten bij die ik ook heb. Nu is het wel zo dat het niet al te slim was om te googlen omdat ik me dan alleen maar meer zorgen ga maken.

    Weet iemand misschien een verband tussen deze klachten en wat het zou kunnen zijn. Of heeft er iemand advies?

     

    Reageer
    #8

    @laila, denk aan factoren als voedingspatroon, candida, darmflora, tekorten aan bepaalde voedingsstoffen enz.

    Verder kan soms een verschoven atlas (bovenste nekwervel) een oorzaak zijn. Bij mij heeft het verlichting gegeven van hoofdpijnklachten. Pijn in je rug kan er misschien mee te maken hebben dat er een scheefstand is van je hele rug of dat de boel wat vastzit.

    Denk ook aan factoren als electrosmog door onze moderne apparatuur en wifi. Belangrijk is ook om te slapen op bed en matras zonder metalen erin.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: hoofdpijn, slecht zien, slecht horen, niet kunnen concentreren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief