Soort epileptische aanvallen, nog nooit meegemaakte druk in hoofd.

  • #1

    Hallo, ik heb al 4 jaar last van soort van epileptische aanvallen. Na een aanval ben ik fysiek kapot en erg gedesoriënteerd... We zijn de oorzaak nog aan het bekijken, maar zover hebben huisartsen ook geen idee wat het kan zijn. De laatste tijd worden de hoofdpijnen veel erger, tot het punt dat ik in de trein naar buiten keek en ik een pijn in me hoofd voelde die ik nog nooit had meegemaakt. Ik wilde het nog net niet schreeuwen van de pijn. De pijn trok na 3 min weg, maar het was zwart voor mijn ogen en alles draaide en heb er de rest van de dag last van gehouden. Vroeger ben ik lijn-recht met mijn schedel op de bodem van een ondiep zwembad terecht gekomen, en kwam gillend weer boven water omdat het voelde alsof mijn schedel brak. Hele dag misselijk, braken, duizelig, niet goed meer kunnen concentreren en meer. Mijn vader vond dat ik alleen "rust" nodig had en dat deed ik. 2 jaar daarvoor met mijn nek op een metalen stang terecht gekomen na wat stunts. Kan iemand mij antwoord geven of ik naar de dokter had moeten gaan en of er meer aan de hand kan zijn?

    Bedankt.

    Reageer
    #2

    En is er na die twee zware klappen op je schedel nog nooit een MRI gemaakt?!

    Reageer
    #3

    Nee, mijn vader vond dat niet nodig, ook al zei de rest dat ik naar de dokter moest.

    Reageer
    #4

    Hai, dan zou ik toch maar eens naar een arts gaan, als ik jou was. Houd je ons op de hoogte?

    Reageer
    #5

    Zal ik doen.

    Bedankt.

    Reageer
    #6

    Hallo Randy, schrijf van te voren alles op wat je aan je huisarts wilt zeggen en vragen, dan ben je zeker dat je niets vergeet.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Soort epileptische aanvallen, nog nooit meegemaakte druk in hoofd.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief