Hoofdpijn en vergeten

  • #1

    Hey,
    Ik ben Eva, een meisje van 20.
    Ik heb dagelijks hoofdpijn en dit is nu al een paar jaar het geval. De hoofdpijn komt meestal voor bij mijn voorhoofd, slapen en vanachter, vanboven niet. Pijnstillers helpen meestal niet.
    De huisdokter geeft mij dan elke keer ijzer bij (omdat ik vaak ijzertekorten heb), maar daar gaat het niet beter mee. Ik denk niet dat het iets met ijzer te maken heeft.
    Toen bleek dat het niet hielp ben ik bij een andere dokter geweest die mij naar een kraker gestuurd heeft. dat hielp even, maar was direct weer gedaan.
    De laatste tijd maak ik mij zorgen omdat ik naast die hoofdpijn ook begin te vergeten.
    Ik kan bijvoorbeeld iets 5 keer opnieuw vragen en mij niet meer herinneren dat ik het nog al gevraagd had, maar mijn omgeving wijst me er dan op.
    Ook kan ik iets blijven controleren, vb of ik het blazertje op mijn kamer wel heb uit gedaan. Dan loop ik maar opnieuw naar boven en tegen dat ik beneden ben denk ik: nu ben ik wel gaan kijken, maar was het nu ook wel uit? Zo kan ik een hele dag in mijn hoofd zitten met: was het nu ook wel echt uit? Ik ben gaan kijken, maar heb ik het dan ook uit gedaan?
    Een tijdje geleden at ik een koek en tegen dat ik mijn koek in mijn mond stak wist ik al niet meer waar ik met het papiertje naartoe was.
    Wat moet ik hiermee aanvangen?

    Groetjes,
    Eva

    Reageer
    #4

    Hai, wat denk je zelf dat je mankeert?

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn en vergeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief