Zware tintelende armen

  • #1

    Hallo,

    Ik plaats dit bericht omdat ik me heel erg zorgen maak om mijn lichaam en ik voornamelijk bang ben voor MS. In mijn omgeving is laatst namelijk MS geconstateerd en toen ik ging zoeken kwam ik bij herkenbare klachten. Vooral omdat MS zoveel symptomen kan hebben hoop ik dat iemand me hier kan helpen. Ik ga morgen ook de dokter bellen want ik zit me al weken gek te maken en het heeft helemaal geen zin.

    Ik had ongeveer 9 weken geleden blaasontsteking, die ging niet over na antibiotica en toen werd ik heel ziek (extreem moe, hele dag in bed) met daarbij ook een heel raar moeilijk te beschrijven gevoel in mijn armen. Ze voelden heel zwaar, net of er heel weinig kracht in zat. Ik heb toen bloed laten prikken en alles was normaal behalve BSE en leukocyten en dus heb ik urine op kweek laten zetten. Niet overduidelijk een infectie maar omdat ik klachten hield toch antibiotica gekregen. Het werd toen steeds beter maar mijn vermoeidheid heeft zeker tot ongeveer een maand geleden aangehouden, daarna is het langzaam beter geworden. Nu voel ik me in principe weer normaal, alleen het gevoel in mijn armen blijft. Verder heb ik tintelingen in beide handen waarnaast mijn armen dus extreem zwaar voelen. Ik heb ook tintelingen in mijn gezicht gehad en het gevoel dat ik niet meer goed slikte (veel speeksel in mijn mond). Deze laatste twee klachten zijn erg vaag, de hoofdklacht is wel mijn armen. Mijn vriendin die co-schappen loopt heeft mijn biceps, triceps en kniepeesreflex getest en deze waren allemaal goed.

    Ik hoop dat iemand me kan helpen zodat ik met een beetje een gerust hart naar de dokter kan gaan, en dat ik zelf ook een idee heb wat ik kan hebben.

    Groeten,

    Anna

    Reageer
    #2

    Laat eerst de huisarts jou onderzoeken, voordat je jezelf gek gaat lopen maken op het internet. Laat je weten wat de huisarts heeft gezegd?

    Groetjes

    Reageer
    #3

    n in mijn armen ik ben mary 54 jaar bij mijn het zelfde klachten ook na blaas onsteking kan nu heel moeilijk lopen veel tintelinge i kook n mijn armen en benen doen zeer ook veel onder mijnvoeten het is net of ook mijn bloed heet word in februwari kreeg ik ook mijn over gang moet wel naar de dokter toe want ik kan niet meer goed slapen heb er zelf geen goed gevoel over

    Reageer
    #4

    Volgens mij is dit een bijwerking van de antibiotica.

    Ik heb zelf ook helaas veel anti biotica geslikt. Je armen en benen gaan zwaarder, tintelende gaan voelen, je voelt je erg moe. Tijdens een kuur zul je waarschijnlijk alleen in bed willen liggen.

    Je hebt kans dat je overgevoelig bent voor bepaalde stoffen van antibiotica. . Ik zou eerst maar naar de dokter gaan. Je kunt je soms zorgen maken over iets wat heel simpel blijkt te zijn achteraf.

    Reageer
    #5

    Antibiotica zorgt voor een vitamine b12 tekort. Door deze vitamine b12 tekort kunnen je armen en benen gaan tintelen.

     

    Reageer
    #6

    Mischien vitamine b12 te kort ik heb het zelfde gevoel en heb vitamine b12 te kort

    Reageer
    #7

    Antibiotica zorgen voor tekorten aan allerlei vitaminen en mineralen, waaronder ijzer, B12 en vitamine K. Ook verstoren ze je darmflora en zorgen ze voor vermindering van een bepaald enzym, DPP-IV. Je lichaam weer herstellen met probiotica en wat extra voedingsstoffen kan dus schelen.

    Reageer
    #8

    Ik bedoel diverse B-vitamines.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Zware tintelende armen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief