Bijnierhypoplasie, hoog cholesterol , laag normaalwaarde T4

  • #1

    Ik loop sinds een aantal maanden met een extreme vermoeidheid, keelontsteking, hoesten, en soms somber (zonder negatieve gedachten). Ik kreeg gisteren te horen dat mijn cholestrol te hoog was, mijn schildklierfunctie nog net binnen de normaalwaarde viel en dat ik een foliumzuur te kort heb. In de afgelopen 3 maanden ben ik ruim 10 kilo aangekomen en ook hier baal ik van.
    Ik ben een rasechte ADHD'er en ben normaliter niet moe te krijgen wat echt nodig is als moeder van vier zoons. Ik weet werkelijkwaar niet hoe ik het heb.
    Het advies van mijn huisarts was om te kijken of ik mijn voeding kan aanpassen om mijn cholestrol te verlagen. Ik begrijp dat dit noodzakelijk is, maar ik twijfel of ik hiermee mijn vermoeidheid, buikpijn wazig zien, vage gewrichtspijn in mijn bekken en polsen, en wazig zien echt kan aanpakken.

    Ik hoop dat iemand mij advies kan geven want ik heb het niet meer.

    Reageer
    #2

    Ik wil even toevoegen dat ik een bienierhypoplasie heb en dus dagelijks dexamethason slik. Dit is waarschijnlijk een auto immuun variant. (partieel enzymdeffect). Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen om van mijn vermoeidheid af te komen. In ieder geval dus door te letten op mijn vetten. Maar de normale zaken zoals 3x per dag eten , de schijf van vijf, niet tussendoor naar bed gaan, proberen te bewegen en naar buiten te gaan dat doe ik al.

    Reageer
    #3

    Getest op diabetes?

    Reageer
    #4

    Ja elk half jaar wordt bloedsuiker gemeten. Dat ziet er allemaal goed uit. Daarnet tot mijn grote schrik in 4 weken tijd meer dan 6 kilo aangekomen. Ik zou bijna een dubbele dosis concerta gaan gebruiken om wat energie te genereren.

    Reageer
    #5

    Visolie Omega 3 capsules

    Reageer
Reageer op: Bijnierhypoplasie, hoog cholesterol , laag normaalwaarde T4


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief