Druk in hoofd, misselijk, doodmoe en slechter zien

  • #1

    Hallo, ik ben een vrouw van 44 en sinds een aantal dagen ben ik, zomaar ineens, doodop. Ik kruip het liefst constant terug in bed. het is moeilijk mijn ogen open te houden. verder heb ik een rare hoofdpijn, die voelt als een ´katerig gevoel', met vooral druk tussen en achter de ogen en bij de rechterslaap. Soms ook wat bovenop mijn hoofd. Ik ben gisteren bij de huisarts geweest en die zei me, dat ik een voorhoofdholteontsteking heb en een vrij hoge bloeddruk: 140/100. Ik heb doxy gekregen voor 7 dagen. Nu zie ik ook waziger en ben er misselijk bij, dat met de minuut toe lijkt te nemen. Hoofdpijn, daar ben ik bekend mee, maar deze vorm van hoofdpijn niet. regelmatig heb ik een soort verkramping van de vingers in mijn rechterhand. de vingers blijven dan stijf staan en willen niet terug. Ook vaak steken in deze vingers, een soort reuma-achtige pijn die echt heel erg is. Ik weet het niet, maar een voorhoofdsholteontsteking? ik geloof er niks van.

    Reageer
    #2

    Nog even dit: waarom ik de klachten van mijn handen erbij heb gezet is, omdat ik bang ben dat er iets met mn hersenen is.

    Reageer
    #3

    Hallo, weet je waarom jouw bloeddruk zo hoog is? Dat kan namelijk al je klachten veroorzaken.

    Reageer
    #4

    Beste Jorikad,
    Doxy is een antibacterieel medicament.
    Het is dus niet voor de bloeddruk dat je HA je dit heeft voorgeschreven, maar voor een infectie zoals een longinfectie, een genito-infectie of voor een ooginfectie.
    Bedenk eens waarom de HA je dit medicijn heeft voorgeschreven.
    We horen wel van je.
    Groetjes, Gus

    Reageer
    #5

    Beste Gus, zoals ik al schreef, denkt de arts aan een voorhoofdsholteontsteking. Ik weet dat Doxycycline zo'n middel is, maar ik heb de symptomen, die ik normaal heb bij zo'n ontsteking, niet zo scherp.

    Reageer
    #6

    ik heb de zelfde klachten sinds een week of 3 en ook erg misselijk vlak na het wakker worden wat ik de loop van de dag weer minder word werd door gestuurd naar de neuroloog en wacht nu op een scan....

    Reageer
    #7

    Hai, raadpleeg eens een klassiek homeopaat.

    Reageer
Reageer op: Druk in hoofd, misselijk, doodmoe en slechter zien


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief