Tintelingen en zwaar gevoel in handen en voeten

  • #1

    Ik heb sinds donderdag last van oververmoeidheid. Mijn benen voelen erg zwaar. Mijn handen tintelen. De ene keer rechts meer dan links en dan weer andersom. Lijkt net of ik er soms ook kleine koude steekjes invoel.
    Het voelt licht branderig maar totaal geen pijn nergens. Ik was de eerste dagen na donderdag nog weleens duizelig. Dat is sinds vandaag een stukje minder maar vooral erg moe in mijn hoofd alleen. Ik heb vaak nek klachten en het zit vaak vast.Ik heb gelezen dat dit er eventueel mee te maken kan hebben. Mijn hart gaat ook sneller kloppen en heb tijdens de tintelingen in de hand ook een koude hand.
    Ik heb het zowiezo erg snel koud. Ik ben net herstellende van Anorexia en ben nu redelijk op een gezond gewicht. Nu ik weer meer begin te eten ervaar ik dit soort klachten. Ik maak me wel enige zorgen! Vooral vanwege de tintelingen in handen en voeten en de overmoeidheid.
    Iemand een idee wat het eventueel zou kunnen zijn?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Hallo Ingrid,

    Ik heb deze symptomen sinds meer dan 20 jaar ben nu 41 jaar en geen enkele specialisten ook de neuroloog en talrijke onderzoeken wijzen niets uit. Dus nu spreken ze over fibromyalgie ondanks dat er in mijn bloed continue een ontsteking te zien is en op de hersenscan witte vlekjes vinden de dokters niets . ondertussen blijf ik spijtig genoeg met mijn lichamelijke problemen zitten en moet ik blijven bewijzen aan de verzekering en mutualiteit dan mijn krachten verdwijnen. Niet makkelijk en zou zo graag terug aan het werk gaan maar dat willen de dokters dan ook weer niet. Dus als er iemand een oplossing vind voor het onoplosbare graag

    Reageer
    #3

    Acupunctuur geprobeerd?
    Groetjes

    Reageer
    #4

    hebben ze ook al op b12 tekort, vit d tekort en ms gecontroleerd?

    Reageer
    #5

    Bent u getest op autonome neuropathy. Dat kan deze klachten veroorzaken , alleen kunnen artsen dat vaak niet zo gauw vaststellen. Lijkt in ieder grval een neurologische aandoening. Heeft u diabetes? Want daar zou het ook van kunnen komen.

    Reageer
Reageer op: Tintelingen en zwaar gevoel in handen en voeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief