Geen diagnose. Wat nu?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben nieuw op het forum want vanwege al mijn vragen heb ik toch maar besloten op een forum te beginnen omdat mijn pad een beetje dood loopt.

    Ik ben 20 jaar oud en mijn klachten begonnen zo'n twee maanden geleden. Het is dat mijn schoonouders zeiden ' wat slapen jouw benen toch veel' dat ik begon af te vragen wat het dan kan zijn. Ik heb een dubbele scoliose en was een tijdje niet bij de Fyshio geweest dus nam aan dat er iets bekneld zat. (Dit bleek niet het geval) Omdat het een dagelijkse bezigheid werd ben ik toch maar even naar de huisarts gegaan. Het was een huisarts in opleiding dus die had natuurlijk 150 vragen over mijn klachten. (Ik had toen geen idee dat mijn andere kwaaltjes in verband kunnen zijn met de tintelingen in mijn benen) Hij vroeg waar de tintelingen begonnen en hoelang ze dan duurde. Ik vertelde hem toen dat de tintelingen meestal in mijn rechterbeen zijn maar nu ook in mijn rechterarm en 1 keer in mijn gezicht (Wang) Toen doorgestuurd naar de neuroloog. In de tussentijd zijn er aardig wat dingen bij gekomen. Vermoeidheid, dagelijkse slapende benen, pijn (kloppend) in mijn rechterarm en ook tintelingen en prikkelingen. (alsof en kleine mini naaldjes in mijn arm en en hand gestoken worden. (niet pijnlijk maar vervelend) En de prikkelingen zijn nu ook in mijn wang en boven mijn wenkbrauw. Ook als ik mijn kin op mijn borst leg heb ik altijd een strak gevoel en soms een stromend gevoel langs mijn rug. En ik kan niet altijd mijn plas ophouden. Ongelukjes zijn nu 2 keer gebeurd en als ik uit bed stap verlies ik ook een beetje urine.

    Iedergeval heeft de neuroloog mijn bloed onderzocht op de ziekte van Lyme, vitamines, lever, nieren en schildklier en MS op de MRI. En er is niets uitgekomen. Alles zag er normaal uit. Er is wel alleen een MRI gemaakt van mijn hersenen en nek maar dat blijkt voor MS voldoende te zijn? De neuroloog zei dat ik voor nu mijn klachten aan moet kijken en in juni terug moeten komen en dat we dan alsnog kunnen kijken voor een lumbaal punctie maar daar zag hij nu het nut niet van in en maakte hij zich ook geen zorgen. Maar hij zei wel dat het natuurlijk niet minder op maakt dat mijn klachten vreemd zijn.

    Ik loop nu een beetje vast en heb elke dag wel ergens last van wat eerst niet het geval was. Ik hoop dat jullie mij ergens mee kunnen helpen en iedergeval bedankt voor het lezen.

    Groetjes,

    Roxanne

    Reageer
Reageer op: Geen diagnose. Wat nu?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief