vage klachten

  • #1

    hallo allemaal
    sinds augustus vorrig jaar kreeg ik last van steken in me hoofd, en stintelende pink en tintelingen in me gezicht wang.
    ben bij de ha geweest, en die zij toen iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn en prikkels je hoeft je geen zorgen te maken, dus ik zo oke en ga verder.
    vanaf augustus tot nu toe komen er steeds meer dingen bij, zoals duizeligheid, licht gevoel in armen en benen, last van nek wat door trekt na oor. en af en toe het gevoel hebben dat ik weg raak van de wereld. nu ben ik weer bij ha geweest, door verwezen na neuroloog en krijg nu dinsdag een mri scan en die week erop de uitslag. afgelopen week had ik weer het geveol weg te raken en weer steken in hoofd vaag gevoel in me benen, vond het een beetje erg worden, dus de ha maar gebeld, maar die zijden dat ik contact moes opnemen met de neuroloog, dat gedaan en toen zij hij dat ik rust moes gaan nemen.
    dat ben ik nu aan het doen vrijdag en zaterdag nergens last van, maar vandaar weer iets duizelig met weer steken in me hoofd en lichte prikkels op me wang.
    heeft iemand nog meer last van zulke dingen? of ideeen?
    ik hoor het graag.

    Reageer
    #2

    Beste Moi,

    Je verhaal/klachten lijken heel erg op die van mij; ik kamp hier al 1,5 jaar mee en ben echt het hele medische circuit doorgeweest inclusief 2 MRI scans, 2 ct scans, bloed en urine onderzoek, operatie neustussenschot, diverse medicatie en er is nooit iets gevonden of verbeterd.
    Mijn pijn kwam uit het niets opzetten rondom mijn oog inclusief steken in mijn hoofd aan de rechterkant. Tevens prikkelingen en tintelingen en brandend gevoel aan de rechterkant van m'n gezicht, hoofd en hals. Daarnaast heb ik dat m'n rechteroor trekt en soms beweegt doordat het spiertje achter m'n oor samentrekt. Tevens is mijn smaak verminderd en heb ik droge ogen gekregen. Geen arts kan verklaren wat het is want er is niks gevonden maar af en toe is pijn bijna ondraaglijk. Bij mij ontstonden de klachten tijdens een stressvolle periode waarin ik op me tandvlees liep en zijn niet meer weggegaan.

    Ik ben benieuwd wat en of er überhaupt wat bij jou gevonden gaat worden.
    Je kunt het me laten weten want wellicht dat een eventuele diagnose bij jou mij uiteindelijk ook wat verder kan helpen.

    Veel sterkte in ieder geval.

    Reageer
    #3

    hallo
    ik ben vandaag door de mri geweest en krijg volgende week de uitslag ervan. de neuroloog zij vorrige week dat ik dus rust moest nemen, en dat ben ik nu aan het doen, en moet zeggen dat als ik bijna niks doe, ik geen steken enz meer heb.maar zodra ik wat ga doen het weer terug is.
    vind het wel beetje raar, dus w8 ten we de uitslag maar af.
    zodra ik meer weet lat ik het weten

    Reageer
    #4

    Beste Moi,

    Weet je al wat meer?

    Reageer
Reageer op: vage klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief