hoofdpijn en vreemde bijwerkingen

  • #1

    ik heb nu al een week last van de volgende klachten:
    duizelig, drukkend gevoel dat eerst aan de linker kant zat en nu rechts.
    niet kunnen concentreren en af en toe een moment hebben alsof je aan het dromen bent en dan wakker schrikken en ineens heel bang zijn.
    dit is niet nieuw voor mij aangezien ik een maand geleden dezelfde klachten had en dat kwam door wiet, de dokter zei dat ik aan het hyperventileren was vandaar de hoofdpijn en plotselinge angst.
    maar nu een maand later beleef ik precies hetzelfde met iets heel opmerkelijks wat ik toen ook had: vlak na het blowen kreeg ik een vreemd gevoel in mijn tong bij eten, alsog alles pap werd en droog.
    kort daarna begint mijn tong een soort van verlamt te raken en begint een onbeschrijvelijk gevoel te veroorzaken (dit gaat atltijd samen met een paniekaanval) ook begin ik op dit moment lichamelijk onhandig te worden. duizelig enzo.

    ik zou nu toch graag willen weten of iemand dit herkend en mij kan vertellen wat dit is, eerst was ik er zeker van dat het door de wiet kwam maar nu na een maand voel ik dus weer precies hetzelfde,gepaard met dat rare gevoel in mijn tong.
    is dit ernstig?
    (ik ben 17 jaar oud)

    Reageer
Reageer op: hoofdpijn en vreemde bijwerkingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief