stekende pijn bij drukken op deze plek

  • #1

    Hoi,ik heb de laatste tijd weer veel last van stekende pijntjes,begonnen in mijn rechtervoet en been en later op diverse plekken deze irritatie,lijkt mij iets van spieren of bloedblaan,nou vanavond voelde ik pijn opkomen in mijn hoofd ook een beetje stekend.

    Nou zat dat weer op een bekende plek,en wel vaker op dezelfde plek,het zijn sporadische momenten en sta er ook niet direct bij stil of vergeet het uiteraard weer,nou voel ik mar weer eens op de bewuste plek en begin er zachtjes te drukken,en een flinke steek vanaf de bovenzijde van de hersenen dwars door mijn hersens naar beneden,en die plek zit er al langer heb alleen niet altijd de notie of alertheid hier op.

    Als ik er niet op druk ook geen last,en geen hoofdpijn ook geen reden oim te drukken,als ik er 2 x per jaar last van heb is het veel.

    Nou dan toch benieuwd hoe deze klacht bestaat,en dat er schijnbaar steeds op 1 en der zelfde plek deze steek is te voelen,is dat chronische hoofdpijn ,op is dat opgelopen hersenschade of schedelschade, nogal wat meegemaakt in mijn leven,mar zou 123 niet weten waar deze klacht vandaan komt.

    Het zit echt recht bovenop mijn hoofd net naast het midden aan de rechterzijde.
    En echt alleen op deze plek is de steek te voelen die van daar af mijn hoofd in trekt als ik er op druk.

    Toch eens benieuwd of dit veel voorkomt of iets exentrieks is.

    Reageer
    #2

    Met regelmaat dezelfde stekende pijn op 1 plaats en op zich nu geen hoofdpijn ,als ik op de plek druk voel ik wel de stekende pijn.

    Reageer
    #3

    Ik vind de klachten niet bijzonder. U lijkt hoofdpijn te hebben.

    Reageer
Reageer op: stekende pijn bij drukken op deze plek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief