Blaasjes gevuld met vocht en wondjes…

  • #1

    Hallo,

    Ik heb op 8 juli een braziliaanse wax gehad. Mijn haren waren al meer dan een maand gegroeid waardoor de waxing een beetje meer pijnlijk was dan normaal. Ik weet dat dit niet goed is maar ik heb sex gehad mijn partner op de zelfe dag en hij heeft me ook gebeft enzo. Vorige week woensdag had ik last van dus ik ging kijken en ik heb dan een rode soort wondje gevonden boven mijn clitoris ( niet zo dichtbij). Dus ik dacht misschien komt het van de waxing en de sex na die was heel hard en het is geirriteerd gaat zo weg. Twee dagen later waren er een groep blaasjes helemaal boven op en 2 blaasjes op het lijntje tussen je clitoris en de holte boven op. ( Ik weet niet hoe ik dit precies moet uitleggen :/) In ieder geval ik schrok ervan dus ik ging internetten en alles dat ik zocht kwam weer op herpes genitalis. Ik ben echt ongerust, nooit in mijn leven heb ik zoveel gelezen als nu. Ik heb 3 blaasjes kapot gemaakt. Dus vrijdag avond vorige week heb ik een spoed afspraak bij het ziekenhuis gemaakt en de dokter vroeg of het pijn deed maar het was niet zo een pijn dat ik het niet kon aanraken ik kon alleen niet heel veel druk erop zetten. Ze zei ze denkt dat het herpes is, maar het kan ook een ontsteking zijn. Vandaag is maandag en ze zijn wondjes geworden. Ik heb nog steeds blaasjes maar ze worden nu wondjes van zichzelf ik heb ze niet meer aangeraakt ( kapot gemaakt ), rood/geelachtig. Ik heb bij het ziekenhuis meteen een test laten doen dus ik moet pas tot vrijdag deze week wachten. ik heb geen geduld. Ik ben in paniek. Erger nog ik heb het tegen mijn partner gezegd zijn eerste reactie was komt niet door mij. Want hij heeft geen last van niks. Maar als ik alleen met hem sex hebt gehad in deze laatste 6 maanden en tot nu deze rare ding voor het eerst gekregen. Excuses voor mijn hele levensverhaal maar ik moet het ergens kwijt. Ik heb geen last bij plassen, ik had een paar keer hoofdpijn maar dat kwam door een pil dat ik nam zonder te eten. (denk ik), want toen ik eerst at en dan pil nemen kreeg ik geen hoofdpijn meer.

    Ik wil graag een foto laten zien maar het lukt me niet, weet iemand of bij herpes er wondjes onstaan? ik lees heel over blaasjes gevuld met vocht maar niet wat er gebeurd als de blaasjes kapot gaan of als ze kapot gaan? Ik ben heel onduidelijk ik weet, maar ik hoop toch wel iets te horen !

    Alvast bedankt !

    Anabelle

    Reageer
    #2

    [quote]Erger nog ik heb het tegen mijn partner gezegd zijn eerste reactie was komt niet door mij. Want hij heeft geen last van niks[/quote] dat is natuurlijk altijd een eerste reactie.. Hij hoeft er ook geen last van te hebben maar zou je wel kunnen infecteren als het herpes is.

    Bij en herpes infectie gaan de blaasjes ook stuk en er vormen zich korstjes/zweertjes.... zoals je het beschrijft zou het kunnen....maar een infectie door het waxen is ook nog niet uitgesloten. Ik wilde foto wel bekijken en dan zeggen wat ik ervan denk. Je kunt de foto eventueel sturen aan: [email protected] als het uploaden niet lukt.

    Reageer
    #3

    Betekent dit dat je na het harsen vatbaarder bent, en daardoor meer kans hebt, om een herpes infectie op te lopen?

    Reageer
    #4

    Nee. je bent niet vatbaarder door het harsen. Ik bedoelde daarmee dat ook het harsen een infectie zou kunnen hebben veroorzaakt. Maar dan is het geen herpes infectie.

    Reageer
    #5

    Ja dat dacht ik al. Maar ik verwachte wel dat hij zich zorgen maakte maar goed. Nu zit ik met dit last en ik had vandaag een afspraak met dokter heb het helaas niet gered op tijd dus ze hebben mij ook niet geholpen dat begrijp ik wel. Dus nu is het alleen maar op resultaat wachten. Mijn schaamlip is dik alleen de kant dat de blaasjes had. Dus ik weet niet of dat erbij hoort, nu zijn ze wel wat anders ik stuur hier een foto...

    Ik hoor het graag wat je erover denkt!

    Anabelle

    Reageer
    #6

    Ik weet ook niet of ik iets erop kaan smeren zodat het niet erger wordt want ik heb ziekenhuis gebeld en gevraagd of ik iets kon smeren ze hebben mij gezegd om alleen schijfjes met koude water (gekookte water) erop te zetten.

    Ik weet die foto is vies en lelijk dat vind ik ook zelf. Excuses daarvoor!

    Anabelle

    Reageer
    #7

    Je hoeft je niet te excuseren. Ik ben wel wat gewend...
    Ik kan de foto ook weer verwijderen als je dat wilt.

    Het zou inderdaad een herpes infectie kunnen zijn. Maar een ontsteking acht ik ook zeker niet uitgesloten. In dat opzicht zijn de symptomen onduidelijk...
    Er zit helaas niets anders op dan tot vrijdag te wachten..

    Bij een herpes infectie zou je zinkzalf kunnen gebruiken. Dan drogen de blaasjes sneller uit en heb je ook sneller minder last. Maar bij ontsteking is dat juist niet goed.. Ik zou dus het advies van het ziekenhuis toch maar volgen.

    Reageer
    #8

    Hii,

    Ja heel erg onduidelijk. Ik heb afspraak morgen met de dokter en morgen krijg ik ook de resultaat. Ik ben erg zo onrustig. Hij heeft me wel gebeld en hij is al op de hoogte dat het lastig is dus hij heeft een recept voor mij gemaakt. De creme heet "Lidocaine Vaseline" en het is verdoving bij pijn en jeuk. Voor de rest moet ik tot morgen wachten. Ik wil dat dit voorbij is en ik hoop dat het niet herpes is!!! En graag de foto weghalen.

    Bedankt voor je tijd, aandacht en hulp!

    Anabelle

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Graag gedaan.

    Laat morgen nog even iets weten.......

    Reageer
    #10

    Hii,

    Ik heb em. Ik heb een kuur gekregen ik moet 2x per dag 1 tablet nemen voor 7 dagen en dan is het afgelopen. Dokter zei het is nog vroeg (1 week) sinds de uitslag dus het zal kunnen. Heb jij een idee wat gebeurd precies na dit? Ik lees overal je blijft het krijgen maar de dokter zei ik krijg hem niet meer als ik me niet vergis.

    Ik voel me vies ๐Ÿ™

    Anabelle

    Reageer
    #11

    met ik heb em...bedoel je dus dat je een herpes infectie hebt?

    Welke kuur heeft de dokter dan voorgeschreven?
    Als je daadwerkelijk herpes hebt raak je dat inderdaad nooit meer kwijt. Het herpes virus blijft in je lichaam aanwezig. Het zou wel kunnen zijn dat je minder last krijgt van herhaalde uitbraken.

    Reageer
    #12

    Ja, ik heb herpes. De naam van de kuur is VALACICLOVIR 500 MG

    Reageer
    #13

    Ik heb gelezen over de herpes secret. Dat er natuurlijke kuur erover is. Ik ga hem wel proberen. Ik zal de resultaat geven.

    Reageer
    #14

    Dat is inderdaad en middel dat het virus onderdrukt. De klachten zullen sneller weggaan en de kans op een hernieuwde uitbraak wordt daardoor kleiner. Maar het virus gaat er niet van weg helaas...

    Reageer
    #15

    Hi,

    Ik heb dit boek gekocht. Het heet "herpes secret". Heb je ervan gehoord? Ze zegt dat iedereen die het nu had is nu er vanaf. Het heeft heel veel te maken met je immuun systeem.

    Groet,

    Anabelle

    Reageer
Reageer op: Blaasjes gevuld met vocht en wondjes…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief