Pijn aan eikel

  • #1

    Hallo
    Ik heb altijd al gehoord dat het normaal zou zijn om je voorhuid naar achter te kunnen doen. Wanneer ik dat doe krijg en mijn eikel aanraak doet dat redelijk wat pijn en het voelt gelijk erg vervelend. Enige ideeén over wat dit kan zijn?
    Dank u

    Reageer
    #2

    Hoe ziet je eikel eruit?
    Erg rood of heeft hij rode vlekken of schilfering? Smegma vorming onder de eikelrand en in de voorhuid??
    Kan de voorhuid gemakkelijk naar achteren worden geschoven als de penis stijf is? Heb je geen andere klachten zoals jeuk of branderig gevoel?
    Was je je eikel dagelijks goed onder de douche of in bad met teruggeschoven voorhuid zodat je ook goed onder de eikelrand kunt schoonmaken?

    Reageer
    #3

    Dat is dus het probleem het doet pijn als ik mijn eikel aanraak dus het met zeep doen lijkt mij pijnlijk. en hij is niet rood en het jeukt niet.

    Reageer
    #4

    Je hoeft dat ook niet met zeep te doen. Gewoon met water.
    Ik zou er toch maar eens mee gaan beginnen dan....die gevoeligheid neemt wel weer af. Als het echt heel erg pijn doet, raad ik je aan om even naar de huisarts te gaan en ernaar te laten kijken.

    Reageer
Reageer op: Pijn aan eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief