Zou iemand me hier wijzer in kunnen maken ?

  • #1

    Ik heb al een paar jaar 2 hele kleine doorzichtige bultjes (zoals een blaasje) aan de onderkant van mijn penus. De bultjes zijn altijd op de zelfde plek geweest en zijn er ook nooit meer geworden of sindsdien weggegaan. De datum dat ik ze ontdekte kan ik niet precies zeggen. De bultjes zijn gevoelloos en zacht dus ik zou niet weten wat het kan zijn. Ten slotte ik ben 16 jaar en heb nog een nooit seksuele interactie gehad, oraal nog vaginaal.

    Ik ben best ongerust dus alles wat me wijzer zou kunnen maken zou ik erg op prijs stellen.

    Reageer
    #2

    Ook om aan te merken is dat de 2 bultjes naast een streep liggen die van mijn balzak tot net niet de top van mijn penus. Wat ze in andere topics al zeggen de soort van samentrekking van je vel.

    Reageer
    #3

    De bultjes liggen dus langs de raphe. dat is een naad waar de twee huidhelften met elkaar zijn vergroeid.
    Ik denk dat het talgkliertjes zijn. Dat is verder niets om je ongerust over te maken.

    Je kunt eventueel naar je huisarts gaan. Die kan er dan even naar kijken en je vervolgens zeggen wat het is.

    Reageer
    #4

    Hiermee ben ik heel gerust gesteld , wat ik dan wil weten is of herpes genitales is uitgesloten ? en of het uberhaupt mogelijk is om het te krijgen zonder seks te hebben gehad. Want ik heb vernomen dat er bij herpes ook blaasjes voorkomen.

    Reageer
    #5

    Je zou onder bepaalde omstandigheden wel een herpesinfectie kunnen oplopen, maar dat is dan wel heel bijzonder. Herpes Genitalis is niet aan de orde.
    Bij een herpes infectie ontstaan er vochtblaasjes. Als je er aan komt gaan ze ook stuk. De blaasjes veranderen na enkele dagen in zweertjes/korstjes. Na 3 weken zijn ze dan weer weg. Ze kunnen daarna wel vaker terugkomen.
    Jij hebt die bultjes al veel langer en als het goed is zijn die ook heel klein. Hooguit 1 millimeter. Ze lijken op vochtblaasjes maar dat zijn ze niet.

    Reageer
    #6

    Jaa dat ze rond een mm groot zijn klopt. En hoe jij het beschrijft lijkt het me niet nee dat ik een herpes infectie heb. Wat wel lijkt maar ik weet het niet zeker is dat ze precies op de raphe liggen. Zou dat een mogelijkheid kunnen zijn of zou het misschien doordat het op de raphe ligt toch een soort van blaasje zijn ?

    voor zover echt hartstikke bedankt trouwens !

    Reageer
    #7

    Dat kan heel goed dat ze op de raphe zitten. Dat is eigenlijk puur toeval. Ze kunnen in principe overal op de huid van de penis voor komen.
    Maar nogmaals: als je je er zorgen over maakt kun je altijd even naar je huisarts. Die kan dat zo zien wat het is.

    Reageer
Reageer op: Zou iemand me hier wijzer in kunnen maken ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief