kan het zijn dat ik herpes heb?

  • #1

    hallo,

    afgelopen donderdag ben ik met een meisje naar bed geweest, we hebben van te voren beide aan elkaar gevraagd of we niet iets hadden en we zeiden allebei nee.
    uiteraard heb ik het veilig gedaan maar nu ben ik toch een beetje bezorgd.
    nu is het dus 4 dagen later en ik heb een beetje een geïrriteerde plek vlak boven mij penis zitten sinds gistermiddag... er zitten geen blaasjes op of iets dergelijks en ik ben ook niet koortsachtig of voel me ook niet min.
    Maar ik ben dus toch een beetje bezorgd dat ik misschien toch een herpes virus heb opgelopen, als dat zo is dan zou dit mijn eerste uitbraak moeten zijn.

    Maar kan ik nu wel of niet concluderen dat ik een herpes virus hebben opgelopen uit de symptomen die ik nu heb?
    of moet ik dan eerst koortsachtig en ziek worden?

    Mvg,

    Reageer
    #2

    Het kenmerk van een eerste besmetting met herpes zijn dus vochtblaasjes. Je hoeft je niet meteen koortsig of ziek te voelen. Houd het even in de gaten. Heb je soms recent je schaamhaar weg geschoren?

    Reageer
    #3

    ja op de plek waar ik wat irritaties heb heb ik wel degelijk een laag van mijn schaamhaar weg gehaald(niet kompleet dus er zit nog wel een dun laagje), maar dit heb ik gisteravond gedaan om alles wat beter te kunnen zien, dus pas na dat het wat begon te irriteren.
    als ik binnen de komende 24 uur geen blaasjes krijg kan ik dan met een kleinbeetje zekerheid zeggen dat ik niks heb? want ik heb er immers al 24 uur last van en op andere sites staat dat er binnen 1 tot 1,5 dagen blaasjes zullen ontstaan maar dat is nog niet het geval

    Reageer
    #4

    Dan is de irritatie niet door het scheren ontstaan.
    Kijk gewoon even of er al dan niet blaasjes komen. Mocht het wel zo zijn ga dan meteen naar je huisarts. Met een antiviraal middel kun je dan een eventuele uitbraak indammen.

    Reageer
    #5

    zal ik doen, bedankt voor de reactie 🙂
    ik laat binnenkort wel weten wat het is of wat het niet is.

    Reageer
    #6

    Prima ik zie het wel verschijnen. Succes.....

    Reageer
    #7

    ik heb nog een laatste vraag want dit wordt mij niet helemaal duidelijk als ik het internet afzoek.
    kan je herpes bij je penis krijgen als je als je iemand beft met herpes of heb je dan alleen kans dat je het in je mond en keel krijgt en niet bij je penis of anus?

    Reageer
    #8

    Als je iemand beft krijg je in principe geen herpes aan je penis.
    Als je een blowjob krijgt van iemand met een koortslip kan dat wel.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: kan het zijn dat ik herpes heb?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief