Genezen van HERPES kan blijkbaar toch….

  • #1

    Vanaf 1997 ben ik werkaam in Indonesie, direct dit jaar werd ik uitgenodigd op een trouwfeest van een rijke chinees, deze bleek het noodzakelijk te vinden om mij te trakteren op een dame die mij die nacht moesten bezighouden, aangezien ik de taal niet sprak, totaal niet voorbereid was op deze toegewijde dame die haar taak zorgvuldig trachte te vervullen, bedreven we uiteindelijk de liefde zonder condoom....

    Doch, een paar dagen later begonnen de problemen, inderdaad meerdere SOA's openbaarden zich op mijn maatje beneden... Enkele waren zo opgelost met een paar injecties en pillen, doch Herpes was niet te genezen, reden voor mij om maar vrijgezel te blijven voor de rest van mijn leven en enkele vriendinnen er op na te houden die ik op een afstand kon houden wanneer ik weer eens een uitbraak had, meestal met de reden dat ik te druk was met mijn werk.

    Uiteindelijk ben ik in 2007 wel getrouwd met een Indonesische vrouw die ik ooit als vriend had verteld dat ik met deze ziekte rondliep.... zij accepteerde het...

    Vorig jaar kreeg ik een soort wrat op mijn maatje beneden, deze groeide en ik las een advertentie in het vliegtuig over een kliniek voor SOA's en het weghalen van wratten gebruikmakend van een laser... Aangezien mijn afspraken in Jakarta waren verplaatst ben ik naar deze kliniek gegaan, de arts vertelde mij dat deze wrat ook een vorm van HERPES was en hij besloot de gelijk weg te halen, daarnaast advieseerde hij mij om me te besnijden... helemaal geschokt door het feit dat ook deze wrat HERPES was en misschien besmettelijk voor mijn vrouw heb ik besloten hun advies op te volgen inclusief een 5 dagen durende kuur... Alhoewel ik niet geloofde in het feit dat je genezen kon worden van HERPES omdat ik de europese wetenschap hoger acht dan de chinese wijsheden.

    Van de besnijdenis en behandeling voelde ik helemaal niets, ook daarna niet, ben zelfs s'avonds naar een feestje geweest welke ik eigenlijk had afgezegt.

    Het is nu 6 maanden later, normaal had ik minimaal iedere 2 maanden een aanval, meestal wanneer ik stress had of gewoon niet lekker in mijn vel zat... dat heb ik de laatste tijd meerdere malen gehad, maar geen enkele vorm van Herpes... geen blaasjes, geen zwetend gevoel net voor een aanval.... Mijn maatje heeft een facelift gehad en ziet er beter uit dan ooit en wordt niet meer ontsiert door blaasjes en die lelijke wrat. De kwaliteit van liefde bedrijven is niet echt beter geworden na de besnijding... minder gevoel, niet dat ultime diepgaande gevoel... maar ok, wat wil je op je inmiddels 50+ leeftijd...

    Ik beloof dat wanneer ik weer een aanval krijg, ik dat zal melden.. maar tot op heden voel ik mij bevrijd van het elendige gevoel wat je hebt wanneer je met Herpes rond loopt... en de angst dat je het aan iemand zou kunnen overdragen... ik kan daar niet me leven...

    John

    Reageer
    #2

    Beste John,

    Ik vrees dat je toch iets te optimistisch bent.
    Als de klachten van de eerste infecties zijn verdwenen, lijkt het of het herpesvirus ook weg is uit het lichaam. Helaas is dat niet zo. Het virus heeft zich uit de huid of slijmvliezen teruggetrokken in een zenuwknoop. Daar blijft het sluimerend aanwezig. Het kan zich opnieuw vermenigvuldigen en nieuwe blaasjes op huid of slijmvliezen veroorzaken.

    Hoe vaak een aanval terugkomt is niet te zeggen. De een heeft bijna iedere maand een herpesaanval, anderen zelden of nooit meer.

    Terugkerende aanvallen verlopen in het algemeen minder heftig dan de eerste aanval.
    Het is onbekend waarom de aanvallen bij de ene persoon vaker terugkomen dan bij de ander. Wel is bekend dat een goede algemene conditie belangrijk is. Aanvallen treden voornamelijk op in situaties waarin het afweersysteem minder goed werkt, bijvoorbeeld vlak voor de menstruatie of tijdens een griepaanval. Ook stress zorgt voor een verhoogde kans op aanvallen.

    Wat betreft de wrat:
    Even ervan uitgaande dat het om een genitale wrat gaat. De veroorzaker van de wratjes is een infectie van de huid of slijmvliezen met het Humaan Papilloma Virus (HPV). De typen 6 en 11 veroorzaken genitale wratten. Niet iedereen die met HPV type 6 of 11 besmet is geraakt, krijgt genitale wratten. Er zijn ook zogenaamde stille dragers. Deze personen hebben wel het virus bij zich, maar weten dit niet en hebben er ook geen last van.
    Beiden zijn verschillende virussen.

    Het besnijden en het laseren zal geen enkele invloed hebben op de herpes infectie. Helaas!

    Reageer
    #3

    Beste Tandor

    Is er dan in deze eeuw geen enkele optie/medicijn die herpes aan kan ? Of tenminste een optie dat je dit nooit of zo goed als nooit meer zal merken in je leven ? Dokter has mij gezegd dat zij klanten heeft waar het wel is weggegaan door medicijnen maar de kans is natuurlijk heel klein.

    Mvg

    Reageer
    #4

    @Anoniem heeft te maken met je weerstand. Je voedingspatroon is belangrijk. Beter zo min mogelijk geraffineerde suikers. Argininerijke voedingsmiddelen beter vermijden. Lysinerijke voedingsmiddelen werken juist gunstig. Diverse voedingssupplementen als lysine, vitamine B en C en zink werken gunstig. Ook middelen als colloidaal zilver en spirulina zouden kunnen helpen. En zorgen voor regelmaat in je leven en ontstressen.

    Reageer
    #5

    Het enige wat je kunt oen is een kuur met een antiviraal middel starten op het moment dat je een uitbraak hebt

    Reageer
Reageer op: Genezen van HERPES kan blijkbaar toch….


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief