In het midden achter mijn borstkas…

  • #1

    Ik heb sinds een paar maanden last van een drukkend gevoel achter mijn borstkas, precies in het midden. 's Nachts kan ik maar moeilijk in slaap komen, de druk houd me wakker. Als ik wel in slaap val dan word ik om een uur of drie weer wakker en ik kan dan nogal erg in paniek raken. Dat eerst dat het een hart aanval was, maar dat bleek niet zo te zijn.

    De eerste keer dat het gebeurde voelde ik ook erg koel aan en heb toen met een trui in bed gelegen in de hoop dat het allemaal wat beter ging. Na een periode van 7 weken ging het allemaal weer wat beter.

    Ik ben er al voor naar de dokter geweest en er is al bloed geprikt, een scan gedaan in het ziekenhuis en al wat middelen geprobeerd om er van af to komen. Er werd echter niets gevonden. Dokter dacht dat het misschien met voedsel te maken kon hebben of een soort van beschadiging aan mijn slokdarm.

    Nu na weer een paar weken is het hele verhaal weer opnieuw gaan opspelen. Ik begin me nu toch wel erge zorgen te maken.

    Reageer
    #2

    Ik heb dat ook bij tijd en wijlen.Ik dacht eerst aan vernauwde bloedvaten, toen aan hyperventilatie, maar het is gewoon stress!

    Reageer
    #3

    Denk je echt dat het stress is?

    Ik heb namelijk niet echt iets waar ik me heel druk om hoef te maak. Werk gaat alles rustig, misschien een beetje veel maar niet in een onrustige omgeving.

    Reageer
    #4

    Andere dingen kan je natuurlijk nooit uitsluiten.Daarom moet je je voor de zekerheid altijd laten onderzoeken bij de dokter eo in het ziekenhuis.Dat heb ik uiteraard ook gedaan.Als alles echter goed is, dan zou het inderdaad stress kunnen zijn.Je behoeft echt niet te denken dat je dan onder grote spanning zou moeten staan, dat heb ik ook niet.Ongemerkt zouden er kleine dingen tot een bepaalde stress kunnen leiden!Bij mij gaat het atijd na een bepaalde tijd weer weg, zeker als ik de zekerheid heb dat er geen ernstige fysieke problemen zijn!Doch na een bepaalde tijd komt het ook wel weer eens terug!

    Reageer
    #5

    Het is na een paar dagen inderdaad weer aan het minderen. Toch maar eens wat beter op gaan letten. Kijken in wat voor soort periodes het gaat opspelen.

    Reageer
    #6

    weer een paar maanden verder en nog steeds last.

    Ik ben wat gaan rond kijken op het internet en ik kom steeds meer "Pleurisy" tegen als antwoord als ik op de kenmerken zoek die ik heb.

    Reageer
Reageer op: In het midden achter mijn borstkas…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief