Witte bloedcellen/diarree/vermoeid en misselijk

  • #1

    Hoi iedereen,

    Ik ben een poos terug naar de dokter gegaan omdat ik de laatste tijd heel snel vermoeid ben, en hierdoor ook op mijn werk niet meer functioneer. Hij scheepte het af met overspannen. Dit ging er bij mij niet in en ben naar dokter 2 gegaan, deze heeft bij mij bloed afgenomen. Daaruit bleek dat mijn bloed keurig was; geen abnormale ontstekingswaarde, geen bloedarmoede, pfeifer etc. Echter heeft het lab opgemerkt dat ik teveel dezelfde witte bloedcellen aanmaak. Daarnaast heb ik, als ik naar de wc kan, dunne ontlasting, steken in m'n maag (net onder m'n rib links), wondjes in mijn neus (hiervoor een zalf gekregen) en spierpijn voornamelijk in mijn onderrug en bovenbenen.

    Ik heb aan mijn vriend gevraagd vanaf wanneer hem.is opgevallen dat ik energie kwijt ben geraakt. Hij gaf aan dat dit begin Augustus was toen ik tijdens een feestje niet goed ben geworden (was nuchter). Die avond had ik hele erge hoofdpijn, mijn slokdarm stond voor mijn gevoel in brand/drukkend gevoel , mijn rechterarm tintelende en sprak met dubbele tong en kon niet meer recht lopen.

    Ben naar bed gebracht en een dag later was het over, nog wel moe maar over.

    Komt iemand dit bekend voor? Misschien dat er dingen los van elkaar staan, maar ik dacht beter 1 ding teveel aangeven dan 1 ding te weinig!

    Reageer
    #2

    Zonder te weten welke witte bloedcellen er teveel zijn, is het moeilijk om daar iets over te zeggen

    Reageer
    #3

    Vergeten er bij te vermelden, dat mijn lichaam ook slapper aanvoelt. Misschien doordat ik zo moe ben?

    Reageer
    #4

    Ik heb al het een en ander op Google opgezocht, maar kom steeds op de meest erge dingen uit dus vandaar dat ik het zo wilde proberen. Een ontsteking of allergie is het niet, dus vraag me af wat het dan wel kan zijn!?

    Reageer
    #5

    Hallo ik zie de zelfde verschijnselen als ik heb maar heb CLL is een chronische lymfatische leukemie merk je weinig van maar kan wel na laat ontdekken wel last met zich mee brengen . Zou toch nog eens bloed laten prikken .ik maak ook te veel witte bloed plaatjes aan . Op dit moment 51.1 lymfocyten en leukos

    Reageer
    #6

    Ja, dit komt mij zeer bekend voor.

    ikzelf heb deze klachten ook, niet zo zeer vermoeid, tenminste. Nu tot het punt dat ik daardoor minder actief ben. Bloed laten afnemen en me witte bloedlichaampjes waren iets verhoogd.

    nu wil het zijn dat ik door medicijnen die ik slik voor psoriasis , ik ook ieder half jaar naar het ziekenhuis moet om juist de witte bloedplaatjes in de gaten te houden.

    Bij mij gaan ze nu verder onderzoeken, het kon wijzen op een bacterie of virus, maar dat was het niet. Nu verder onderzoeken of er ergens een ontsteking is in de maagwand.

    Reageer
Reageer op: Witte bloedcellen/diarree/vermoeid en misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief