Hartoverslag Erg Raar

  • #1

    Goedenavond allemaal,

    Ik zit met een erg eng en vervelend probleem dot geneurt meestal als ik lig ik heb het een paar keer gehad ik lig lekker in bed of dergelijk mijn hart slaat een slag over (denk ik) en het lijkt alsof ie van binnen in die seconde of 2 staat te springen of zoeits de terugslag is erg hard ik voel het door mijn hele lichaam ik lig soms nachten wakker door de schrik. Ik heb in het verleden een ecg gedaan plus een inspanningstest en bloedtest maar dit vind ik gewoon niet normaal meer is dit een overslag wat is dit? Ik kan wel huilen door de angst hier. Ik denk serieus dat er wat niet goed is met mijn hart dot voelt noet goed deze overslagen zijn niet zoals normaal. Iemand help mij AUB wat is dit ik ga binnekort naar de huisarts om verwijzong te vragen naar een cardioloog .

    Reageer
    #2

    Je heb al een ecg gehad en een inspanningstest . Dus iets ernstigs met je hart zal het niet zijn.
    Het kan wel door angst en spanning komen. Omdat je er op let...
    Doe eens de test op
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
    #3

    Het zijn toch momentopnames daarom ben ik niet zo zeker. Ook had ik geen spanning die dag (voor mijn gevoel) en ik was niet op mijn hartslag aan letten het was gewoon opeens boem erg harde trillende overslag voor mijn gevoel. Waarom slaat die zo hard over ? Wat is het probleem in mijn lichaam dat ie zo doet?

    Reageer
    #4

    Er hoeft niet meteen een probleem te zijn hoor.
    Heb je de test al gedaan waarvan ik de link stuurde?

    Reageer
    #5

    Ojaa sorry vergeten erbij te vermelden precies op de score zat ik dus ik denkt dat het niet ernstige hyperventilatie is. Maar een milde.

    Reageer
    #6

    Ik ben geel, help mij

    Reageer
    #7

    Ga eens naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Hartoverslag Erg Raar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief