Vaag gevoel

  • #1

    Hallo,

    Ik heb de laatste 4 a 5 dagen soms een vreemd gevoel in mijn linker bovenarm.
    Het is geen pijn, het is meer een gevoel dat iemand een band strak trekt om mijn arm, of zon bloeddrukmeter op pompt, dat geeft een beetje de omschrijving van het gevoel.
    Ik heb geen uitstralende pijn in de borststreek. wel heb ik overgewicht en een conditie van 0.
    Ook slaap ik behoorlijk slecht de laatste tijd.

    enig idee?

    m.v.g.

    Reageer
    #2

    Zonder enig onderzoek is het moeilijk om daar iets over te zeggen. Als de klachten aanhouden, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Nou het is waarschijnlijk niks, maar een slechte conditie is natuurlijk nooit goed. Ik heb geen medisch advies wat je zelf al niet had kunnen bedenken.

    Reageer
    #4

    Even voor de duidelijkheid: je hart zit in het midden, niet aan de linker-kant (hier ga ik een hoop gezeik mee krijgen, maar het is waar).

    Reageer
    #5

    Hey allemaal, bedankt voor de reactie's,

    Ik heb nog steeds het vreemde gevoel in mijn arm, maar het komt en het gaat, het verergerd niet, en heb geen pijn of druk op mijn borst gevoeld.

    En volgens mij (weet ik niet zeker) is je linker kamer in je hart groter, en daardoor voelt het alsof je hart aan de linkerkant zit.

    m.v.g.

    Reageer
    #6

    Dat laatste klopt als een bus ... uhh een hart.
    De linker-kamer moet bloed door je gehele lichaam pompen en de rechter-kamer hoeft het alleen door je longen te pompen. De linker-kamer is dus groter en daardoor ligt het grootste deel van je hart aan de linkerkant van je borstkas.
    Er zijn heel zeldzame ziektes waarbij dat is omgedraaid, maar dan liggen andere organen ook aan de andere kant van je lichaam.

    Reageer
    #7

    Een vreemd gevoel is vaag.
    Als het een tintelend gevoel is en je pijn krijgt bij kracht zetten met die arm, dan kan het een afgesloten ader zijn, ook gezien je beschreven levensstyle. Dat komt meestal alleen voor in benen en niet zozeer in armen, maar het kan wel.
    Kun je nog wel een paar kilometer lopen?

    Reageer
    #8

    Het is niet echt een tintelend gevoel, het is net alsof er een bloeddrukmeter opgepompt word om mijn linker bovenarm voor misschien 4 a 5 seconden en dan is het weer weg, krijg er ook geen pijn in als ik er kracht mee zet, wel ben ik wat moe de laatste dagen, maar niet in het extreme.

    en een paar kilometer lopen zit er niet echt in ivm met overgewicht en slechte conditie, maar fiets de laatste tijd wel weer meer, om zo wat af te vallen, wil niet gelijk mijn gewrichten teveel belasten door als een gek veel te gaan lopen en forceren.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Vaag gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief