Pijnlijk linkerbeen en arm

  • #1

    Ik heb de afgelopen dagen regelmatig pijn in mijn linkerbovenbeen en in mijn linkerarm gehad. Het is net of je arm of been afgebonden word. Ik ben al een paar keer bij de arts geweest. Bloeddruk en hartslag goed. Long foto's goed. Bloed gecontroleerd op bezinksel etc, reuma, crp en allergie. Had alleen last van bepaalde allergie. De rest was goed. Ik heb al een paar maanden op verschillende plekken pijn. En dit houd soms dagen aan op de zelfde plaatsen. Ik ben nu door verwezen naar pyschomsomatische therapeut. De dokter denk dat ik last heb van chronische hyperventilatie. Mijn vraag is komen deze klachten voor bij hyperventilatie?

    Reageer
    #2

    Dat zou kunnen.
    Kijk eens op deze site welke klachten er allemaal kunnen voorkomen
    http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

    Doe ook eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
    #3

    Kijk ik kom deze pijn niet direct tegen op die site, ondanks er heel veel beschreven staat. Gisteren heb ik ook behoorlijk last gehad van die pijn in mijn bovenbeen en dan met name in de onderkant hiervan. Vandaag redelijk gegaan. En nu vanavond komt het weer terug. En vooral als ik ga zitten. Als ik ga lopen nemen de pijn wat af. Dit heeft toch niks met trombose te maken toch???

    Reageer
    #4

    ieder geeft natuurlijk een eigen omschrijving van de klachten maar ze passen in dit rijtje ook al past de omschrijving niet 100% met jouw beschrijving
    Aanhoudende spierspanning, stijfheid
    Spiertrekkingen
    Zwakke benen, armen, of spieren

    Het typische van deze klachten is, dat wanneer je druk bezig bent en afgeleid bent je weinig of geen klachten hebt. Zo gauw je in rust komt treden de klachten weer op.
    Met trombose hebben je klachten niks te doen...

    Reageer
Reageer op: Pijnlijk linkerbeen en arm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief