moeheid,zweten,rappe hartslag,….

  • #1

    Ik heb sinds een paar maanden al last van vermoeidheid,ik doe voetbal en bij de minste loopoefening begint mijn hart ook sneller te slaan en ben rap buiten adem.Ik heb ook last van keelpijn en steken thv de linkerborst. De laatste 2 weken begin ik ook hoofdpijn te krijgen en last van de ogen(voelt aan alsof de ogen droog zijn). En krijg ook de opmerking soms dat ik een geelachtige kleur heb op mijn gezicht. Zou er iemand weten wat dit zou kunnen zijn? Ik ben ook een neige zweter. Het mag ng 5 graden zijn,ik ben altijd aan het zweten.
    (ben 19 jaar, ik ben 1m94 en weeg 68kg)

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen zonder onderzoek....
    De ziekte van pfeiffer zou een mogelijkheid kunnen zijn. Ga naar de huisarts. Die kan bloedonderzoek laten doen.

    Een andere optie is hyperventilatie..
    doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
    #3

    Heb je misschien veel stress, misschien iets in combinatie met je voeding etc? Is het geelachtig of wat grauwer? Persoonlijk vind ik geelachtig of Grauw een groot verschil, grauwer kan snel als je moe bent een infectie hebt en dergelijke. Is deze kleur bijvoorbeeld een dagje, als je moe bent of is het constant?

    Reageer
    #4

    de ziekte van pheiffer is klierkoorts zeker? Dit heb ik al gehad vroeger,zonder dat ik het wist eigenlijk maar ze konden het zien in mijn bloedwaarden.

    Reageer
    #5

    Eerder een geelachtige kleur,en is eerder constant. Van stress heb ik eigenlijk geen problemen mee(niet dat ik weet eigenlijk).

    Reageer
Reageer op: moeheid,zweten,rappe hartslag,….


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief