Aderen

  • #1

    Hey allemaal ik heb een vraagje,

    Het lijkt of mijn huid dunner is maar ik wil graag jullie mening weten. Ik heb nu meer zichtbare aderen op handen, voeten en benen. Het lijkt of mijn kuiten ook wat dikker zijn. Dit is allemaal een beetje begonnen nadat ik aan de kassa ben gaan werken in de supermarkt. Ik heb wel overgewicht en ben jong, ik ben bang dat het iets ergs is. Mijn moeder heeft ook veel blauwe aderen op armen etc.

    Over mijn overgwicht, ik loop meer en drink alleen nog water(thee zonder zuiker etc) en een glaasje melk, ik wil sws meer gaan bewegen zoals fietsen maar dan moet mijn fiets wel gemaakt worden.

    Als de aderen erger worden ga ik naar de huisarts, ik was een tijdje geleden ook geweest omdat ik dacht dat mijn hart zowat uit mijn ribbenkast wou, maar de dokter zij dat er niks aan de hand was alleen dat mijn bloeddruk ietje verhoogd was ( ben ook een klein beetje bang van de dokter maarja hij kan mij wel verder helpen)

    Laat alsjeblieft je mening achter

    Gr. Anoniempje

    Reageer
Reageer op: Aderen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief