gesprongen spatader

  • #1

    Hoi, Ik heb het vermoeden te maken te hebben met een gesprongen spatader. Afgelopen zaterdag kreeg ik ineens pijn in mijn knieholte, kuit en voelde het daar warm en dik aan. Ik ben bekend met spataderen ( 15 jaar geleden 2 operaties ondergaan) en dit voelde als een spatader, al kon ik het zelf niet zien. Nu 3 dagen is de plek iets groter geworden en de pijn meer ( heb zelfs omhoog gezeten met het been, maar dat leidde tot meer pijn) als ik lig heb ik er niet veel last van, maar in de ochtend bij het opstaan en lopen wel. Ook het koppelen in de auto verloopt niet zonder pijn. Nu las ik de "horrorverhalen" over gesprongen spataderen op internet en ben ik toch een beetje bang geworden. Kan iemand mij zeggen dat ik toch gewoon rustig een nachtje kan slapen en morgenochtend naar de huisarts ga ? Dank u.

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te beoordelen. Dat hangt helemaal van de bloeding af
    Ik denk dat je er goed aan zou doen om even contact op te nemen met de huisartsenpost

    Reageer
    #3

    dank je voor je antwoord... ik dacht misschien krijg ik wel het antwoord dat dat ene nachtje ook niet meer uitmaakt ๐Ÿ™‚ ik kan natuurlijk altijd ff bellen..

    Reageer
    #4

    Het is voor mij moeilijk om dat zo te beoordelen. Waarschijnlijk zal dat wel kunnen, maar voor alle zekerheid denk ik dat het goed is om toch even te bellen.

    Reageer
    #5

    bedankt nogmaals, ik heb gebeld en moest voor controle toch maar langskomen. Blijkt dat er of een cyste is gaan ontsteken, of een spatader. Daar kon de dienstdoende arts geen uitspraak over doen. Ik heb antibiotica meegehad. Het bleek dat ik ook koorts had. Ben wel blij dat ik geweest ben, kan nu gerust slapen. Ik weet, googlen op symptomen is nooit verstandig, maar als je veel pijn hebt kun je er soms ook wat aan hebben.In dit geval werd ik er onnodig onrustig van.

    Reageer
    #6

    Dat scheelt dan toch weer.
    Met de antibiotica zouden de klachten dan in ieder geval moeten afnemen.

    Reageer
Reageer op: gesprongen spatader


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief