bloedpuntjes overal

  • #1

    wat zijn die bloedpuntjes op mijn huid??
    Ik ben 14 en ik heb overal bloedpuntjes die langzaam vermeerderen.
    Ik kan het wegkrabben maar na enkele seconden is er een weer een puntje zichtbaar. Ik heb ook last van vermoeidheid en pijn aan mij ledematen, als ik de trap oploop ben ik halverwege al moe en bij de minste inspanning ben ik buiten adem. Iedereen zegt dan dat het komt door mijn pubertijd, terwijl anderen van mij leeftijd daar helemaal geen last van hebben. Ik heb ook onverklaarbare pijnsteken over mijn hele lichaam en veel jeuk en het gevoel alsof er mieren over me kruipen. 'S morgens als ik wakker word is het alsof ik een marathon heb gelopen en ben dan ook buiten adem als ik opsta. wat is er toch met me??

    Reageer
    #2

    ps:al mijn klieren zijn opgezollen kaken,nek, oksels, achterkant van mijn hooft, en liesstreek

    Reageer
    #3

    Misschien heb je de ziekte van Pfeiffer.
    Ga met de klachten naar je huisarts.

    Reageer
    #4

    De symptomen van het moe en buiten adem zijn heb ik ook. Ik ben 20 en ben inderdaad ook buiten adem bij de lichtste inspanning zoals een trap oplopen. Ook het verkouden zijn enz had ik last van. Bij mij is sinds vorig jaar vast gesteld dat ik een auto immuunziekte gpa wegener heb. Een ziekte waar dokters niet snel aan denken en vrij zeldzaam zijn. Misschien kun je dit eens aangeven bij de dokter, ze kunnen je dan misschoen bloed laten prikken op de delen die met een immuun ziekte te maken hebben!

    Ik heb er lang mee gelopen voor het bekend werd dus ik hoop dat je er iets aan hebt!

    Reageer
    #5

    Hoi,
    Mijn zoon heeft ook dezelfde klachten ik denk zelf ook aan wegener autoimuunziekte,hoe gaat het nu met jou ?

    Reageer
Reageer op: bloedpuntjes overal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief