Constant overslaand hart..

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik heb al mijn hele leven lang last van af en toe over slaan van mijn hart. De laatste tijd komt het in aanvallen, heb het dan 10 minuten tot een kwartier lang, soms korter, soms langer. Ik ben dan heel onrustig en weet dan ook echt niet wat ik met mezelf aan moet, liggen, zitten of misschien toch een stukje lopen? Wanneer ik eenmaal zo een aanval heb gehad blijf ik er ruim 2 weken last van houden. De eerste paar dagen zijn het ergst, de dagen erna zijn verschillend. Ik ben bij de dokter geweest omdat hartritme stoornissen in de familie voor komen, maar omdat ik 18 ben gaat de dokter ervan uit dat ik een gezond hart heb. Ben al mijn hele leven aan het knoeien met mijn lichaam. Wat mij vooral bang maakt is het vermoeide gevoel na de aanvallen en de dagen erna, het is het gevoel alsof je een zware work out heb gehad, je eventjes tot rust komt, en dan weer vollop moet lopen en maar niet kan stoppen om je spieren te laten rusten. Het geeft het gevoel dat mijn hart elk moment kan zeggen van 'ik ben te moe, zoek het maar uit'. Nu vraag ik mij af of dat dit ernstig kan zijn? De dokter heeft naar mijn hart geluisterd maar natuurlijk niks opgemerkt aangezien ik op dat tijdstip er geen last van had.
    Iemand enig idee wat er met mij aan de hand kan zijn?

    Reageer
    #2

    Om vast te stellen of er sprake is van hartritmestoornissen en of die dan ernstig zijn of niet, zal dat toch iets beter onderzocht moeten worden.
    Dus vraag aan je huisarts een verwijzing voor een holter onderzoek.

    Reageer
Reageer op: Constant overslaand hart..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief